ВИП Брадър даде сладката мисия на съквартирантите да съберат над

...
ВИП Брадър даде сладката мисия на съквартирантите да съберат над
Коментари Харесай

Тази мисия втрещи съквартирантите! Къщата видя най-неочакваната целувка

" ВИП Брадър " даде " сладката " задача на съквартирантите да съберат над 240 целувки за 2 минути. Това се случи като съквартирантите сложиха маски на очите си и се целуваха наред без да знаят кой стои против тях. Ливанката Енджи Касабие бе на път да се разплаче като чу, че би трябвало да целува непознати мъже. Тя е израснала в по-консервативно общество и за нея е извънредно неприемливо сходно действие. Големият брат на няколко пъти и направи забележка, до момента в който най-после не извади по-остър език и не заповяда на диетоложката да постави маската си, с цел да не скапе задачата или да напусне.



Даниел Петканов очевидно се тормози като се замисли, че в прегръдките му може да попадне някогашната му възлюбена Алекс, която той назова " демон " още с влизането си. И най-големият му призрачен сън се сбъдна.



Малко преди задачата да свърши двамата попаднаха един на различен и се целунаха небрежно. Как ще продължи тази спекулация - ще се разпали ли нова обич или ще изгорят в пламъците на омразата? Предстои да разберем.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР