Виолета Стайкова се оказа участничката, която грубо наруши правилата в

...
Виолета Стайкова се оказа участничката, която грубо наруши правилата в
Коментари Харесай

„Кобрата” Виолета сама си рязна главата в „Игрите”

Виолета Стайкова се оказа участничката, която жестоко наруши разпоредбите в „ Игри на волята ”. Снощи Ралица Паскалева закова майката на Денислава напряко на мястото на престъплението. В  миг когато тунигованата дама съобщи информация на Дени, че гладиаторите са номинирали Цвети и нея ще изпратят на борба.

Инцидентът с измяната се случи сега, когато мъж от екипа връзва с вериги двете племена преди борбата. Това бе снимано и след това бе излъчено за доказателство на съвета.

От пуснатия от Ралица запис се видя по какъв начин Вили предава на Денислава името на Цвети. А Рълев и Крум нападнаха предателката с думите, че каквото става в племето си е тяхна работа и такава информация си е изменничество, ядоса се Иван. А Крум добави, че в този момент ще изберат човек, който да смаже Цвети на арената и да й вземе златните грошове.

А Ралица съобщи, че е неприемливо сред племената да се обменя информация и по тази причина санкционират Виолета със служебна номинация. И то, макар травмите ще се изправи в борба против Цвети.

Зрителите незабавно реагираха на случая, като упрекнаха Вили, че сама падна в клопката, който заложи на къдрокоската. И пожелават триумф на Цветелина и желаят да се върне в племето. Публиката обаче се пита като Виолета ли са новите баби и написа: „ За страдание такива са от поколението на новите Баби, джуки,  пиърснг, силикони, лепени мигли и … мъжкарско държание, нищо женствено, да са ни честити! ”

Автор: България през днешния ден

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР