Виолета Стайкова получи служебна номинация и ще трябва да се

...
Виолета Стайкова получи служебна номинация и ще трябва да се
Коментари Харесай

Служебна номинация за Виолета! Зрителка: Опорочено е!

Виолета Стайкова получи служебна номинация и ще би трябвало да се изправи против шампионката по калистеника Цвети Станева на елиминационната борба тази вечер. Бизнес дамата наруши разпоредбите на “Игри на волята ", като показа кой е първият номиниран от Гладиаторите на щерка си Денислава, която е част от племето на Старейшините.

Гладиаторите изгубиха номинационната борба, а на Арената Стайкова беше упрекната в бойкот. Най-големият й съперник - Мартин Николов - Елвиса заподозря, че слабото й показване е част от тактика за отстраняването на Цвети. Виолета обаче отхвърли обвиняванията и показа, че е контузена.

Днешната елиминационна борба ще дефинира коя от двете обединения в племето на Гладиаторите ще получи превъзходство. Отпадането на Цвети ще отнеме скъп съдружник от Крум Апостолов и Калоян Митов, а загубата на Виолета би лишила обединението на Иван Рълев от най-важния пълководец.

" За жал играта " Игри на волята " според мен е опорочена от сценаристите. Постоянната смяната на разпоредбите цели висок рейтинг на предаването, а не победа на най-подготвените играчи! ", разяснява зрителка в обществената мрежа Facebook след снощното издание на предаването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР