Виолета Стайкова е един от най-обсъжданите участници в пети сезон

...
Виолета Стайкова е един от най-обсъжданите участници в пети сезон
Коментари Харесай

Виолета от Игри на волята 5: Мартин е само за...

Виолета Стайкова е един от най-обсъжданите участници в пети сезон на “Игри на волята ”. Тя отпадна на крачка от финалите.

47-годишната бизнесдама от 23 години живее в най-големия град в американския щат Флорида - Джаксънвил. Собственик е на организация за недвижими парцели и менажира къщи на стойност 100 милиона $. Управлява над 60 чиновници. Дъщеря е на легендата на Левски - Стефан Стайков-Заека. Занимавала се е професионално с бодибилдинг.

Виолета бе един от най-изявените стратези за сезона. Участваше дружно с щерка си Денислава. Те останаха последната оживяла двойка в ТОП 8.

Как отговори тя в блица F*ck, Marry, Kill? Вижте:

МАРТИН, МАСТАГАРКОВ, МИХАИЛ

KILL: Е, Мартин... KILL. Той е единствено за трепане. Няма две отзиви по въпроса.

MARRY: Мастагарков е MARRY. Той е доста готин човек обаче към момента е прекомерно сензитивен и прекомерно доверчив. Но е добър... Той е доста огромен наивник.

F*CK: Мишо е F*CK. Той ми е малко неопределен. Меко казано неопределен. Затова на него дори и една вечер му е доста. Нищо мъжкарско няма в него, макар че се опита да е мъжага, но не му се получи.

МОНИКА, ВИКТОРИЯ, ОРЯШКОВА

KILL: Лисана - Виктория напряко я трепаш. Това, където го видиш... би трябвало да го трепаш.

MARRY: Оряшкова... С нея не съм имала опция да играя и да я опозная, само че от това, което съм виждала на Арената... ще я сложим като MARRY.

F*CK: И Моника... Моника - готвачката обърка формата. Трябваше да върви в Hell’s Kitchen, вместо да пристигна тук. На терен изяснява по какъв начин мусака се готви. Това е неуместно, тъй че тя ще е F*CK.

ДЕНИСЛАВА, РЪЛЕВ, ДУНЕВ

KILL: Дунев е KILL. Дунев ще го трепаме, тъй като другите двама са ми на сърце.

MARRY: Винаги Дени. Дени е сърцето на мама.

F*CK: Рълев е F*CK и... Той е повече от това. Той е извънреден апропо. Аз съм го споделила, че за неговите години... това, което прави е неповторимо. И като човек, и като състезател.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР