Виолета Кралева е на 20 години, от София. Въпреки крехката

...
Виолета Кралева е на 20 години, от София. Въпреки крехката
Коментари Харесай

Виолета Кралева: Умът и спортът да вървят ръка за ръка

Виолета Кралева е на 20 години, от София. Въпреки нежната си възраст тя към този момент интензивно се включва в разнообразни общественополезни дела. Най-отдадена обаче е на дейностите свързани с бежанците. Приема тялото си като изкуство и не се стеснява да се снима в Playboy.
Завършила е професионална гимназия със компетентност кино и аудиотехника, а сега изучавам педагогика.
Вили взе участие в доста планове, събития, свързани с бежанците в България и света, и е съпричастна към ориста им, по тази причина придава същинска стойност на международния мир.

Споделя, че прима тялото си като на изкуство и в никакъв случай не е имала отрицателно мнение нито към списанието, нито еротичната снимка. „ Каква е разликата да си гол в списание или на плажа? “, разсъждава Вили. Харесва се и не би направила промяна по тялото си. След дълго съмнение взема решение да взе участие в състезанието, когато получава цялостната поддръжка на родители и приятелите.

Определя дома си като храм, в който мечтае да се върне след всяко свое пътешестване, а фамилията като най-голямата полезност. Това са и двете и най-големи фантазии.

Когато става въпрос за идеалния мъж се желае мозъкът и спортът да вървят ръка за ръка.

Приема еднополовите връзки вярвайки, че е по-добре едно дете да има двама татковци или две майки, в сравнение с цялостен живот да е единствено.
ГЛАСУВАЙТЕ за ВИОЛЕТА КРАЛЕВА - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР