Виола Дейвис спира снимките на филма поради продължаващи стачки въпреки зелената светлина на SAG-AFTRA

...
Носителката на Оскар актьор Виола Дейвис спира работата по предстоящия
Коментари Харесай

Носителката на "Оскар" актьор Виола Дейвис спира работата по предстоящия си филм "G20" на фона на стачките на актьорите и сценаристите, въпреки че е получила разрешение от гилдията да продължи напред с проекта, според изявление, предоставено на Лос Анджелис Times и други новинарски издания.

„Обичам този филм, но не смятам, че би било подходящо тази продукция да продължи напред по време на стачката“, каза Дейвис в изявлението.

Еми Статуетката е изложена на 65-те номинации за наградите "Еми" в Primetime в театъра на Леонард Х. Голдънсън на Телевизионната академия на 18 юли 2013 г. в Северен Холивуд, Калифорния. class= Статуетката Еми е изложена на 65-те номинации за наградите Еми в праймтайм в театъра Леонард Х. Голдънсън на Телевизионната академия на 18 юли 2013 г. в Северен Холивуд, Калифорния. Tommaso Boddi/WireImage/Getty Images/File

Докато Холивуд спря поради паралелни стачки на сценаристи и актьори, на някои продукции беше разрешено да продължат снимките, включително тези, които не са свързани с някое от големите студия.

„G20“ е сред десетките независими проекти, които са получили освобождаване от SAG-AFTRA. Дейвис е прикрепен да продуцира и да участва във филма, който е частично подкрепен от нейната компания JuVee Productions.

„Оценявам, че продуцентите на проекта са съгласни с това решение. JuVee Productions и аз сме солидарни с актьорите, SAG/AFTRA и WGA“, каза Дейвис в изявлението.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР