Винзаводът Черноморско злато в Поморие работи с пълен капацитет, след

...
Винзаводът Черноморско злато в Поморие работи с пълен капацитет, след
Коментари Харесай

Разпечатаха кранчетата на винзавода в Поморие, предприятието работи с пълна сила

Винзаводът " Черноморско злато " в Поморие работи с цялостен потенциал, откакто кранчетата на дестилационните уреди бяха разпечатани, оповестиха от сдружението, припомняйки, че предходната седмица Агенция " Митници " запечата кранчетата след инспекция на производствента база в Поморие.

Поморие
 © Българска телеграфна агенция
От митниците са почели причините на производителите за това, че не са осъществени нарушавания. Пробните кранчета са неделима част от баретката на всяка дестилационна система по отношение на софтуерните условия за работа на оборудването, аргументират се от завода. Това е доказано от производителите на системата.

Течността в упоменатите уреди не е краен артикул, подготвен за консумация, а екстракт с алкохолно наличие сред 55 и 75 градуса. Баретките са съставка на системите и служат за осъществяване на надзор при дестилационния развой, като се регистрират алкохолният градус, температурата и вкусово-ароматните качества на творби артикул.

Във всяка баретка има спиртомер за отчитане на алкохолния градус, а отвън нея термометър и експериментален кран, нужен за от време на време взимане на проби от технолога в процеса на филтрация.

Пред Агенция " Митници " сдружението е показало подробна софтуерна скица, с цел да разсеят всевъзможни подозрения за недобросъвестна активност.

От " Черноморско злато " оповестяват още, че акцията по изкупуване на грозде продължава, а индустриалните мощности работят с цялостен потенциал.
 Винпромът в Поморие даде публично пояснение за запечатаните кранчета Винпромът в Поморие даде публично пояснение за запечатаните кранчета
Запечатаните кранчета от Агенция "Митници " в поморийския цех "Черноморско злато " са фабрично инсталирани според софтуерните условия за работа....
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР