Винтидж предмети, принадлежали на кралица Виктория (1819-1901) и на някои

...
Винтидж предмети, принадлежали на кралица Виктория (1819-1901) и на някои
Коментари Харесай

Продават на търг копринени чорапи, носени от кралица Виктория

Винтидж предмети, принадлежали на кралица Виктория (1819-1901) и на някои от деветте ѝ деца са оповестени на търг от аукционната къща Кери Тейлър в Лондон, заяви вестник Daily Mail.
Търгът ще се организира онлайн на 15 юни. На него ще бъдат изложени черни копринени чорапи с монограм „ VR “ (Victoria Regina), принадлежали на кралицата, както и обувки, ръкавици и чорапи на децата ѝ. Предметите са датирани към 1840 година и са оценени на съвсем 3 000 паунда.
 Кралица Виктория – дамата, дала име на ера Кралица Виктория – дамата, дала име на ера
Шейсет и четири години на върха на Британската империя – време, белязано от бурно индустриално развиване, военни победи, културен...
Детските движимости, които се допуска, че са принадлежали на Артър и на Алиса, са съхранявани в дървена кутия от тяхната детегледачка Мери Търстън, която работила 22 години в фамилията.
Кралица Виктория, поради сродяването ѝ с кралски и благороднически фамилии в цяла Европа, ръководи Англия в продължение на 63 години и 216 дни, като поддържа този връх в продължение на 114 години. През 2015 година този връх е надвит от нейната праправнучка Елизабет II, която е отпред на страната от 1952 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР