Виновникът за , е 22-годишен афганистанец, пристигнал в скандинавската страна

...
Виновникът за , е 22-годишен афганистанец, пристигнал в скандинавската страна
Коментари Харесай

Афганистанец е ранилият 8 души с нож в Швеция

Виновникът за, е 22-годишен афганистанец, дошъл в скандинавската страна през 2018 година, оповестиха медиите в четвъртък.
Шведската полиция проверява възможен, откакто мъж наръга и рани минимум седем души в град Ветланда в сряда.
В изказване на полицията от четвъртък преди обяд промени броя на ранените при нападението от седем на осем, само че не даде повече детайлности.
Заподозреният, който е на двадесет години, е откаран в болница, откакто беше прострелян в крайници от полицията след нападението в южния град с 13 000 поданици.
В диалог с Франс прес полицията съобщи, че мъжът е употребявал " остро оръжие ", до момента в който локалните медии оповестяват, че е размахвал нож.
 Полша предотврати терористичен акт против мюсюлмани Полша предотврати терористичен акт против мюсюлмани
Агенцията по вътрешна сигурност на Полша (ABW) повдигна обвиняване за подготовка на терористичен акт против мюсюлмански набожен обект....
Първоначално полицията третира случая като " опит за ликвидиране ", само че по-късно трансформира позицията, с цел да включи като работна догадка " хипотетично терористично закононарушение ", без да дава повече детайлности.
За трима от нападнатите се твърди, че са претърпели животозастрашаващи пострадвания, а други двама са в тежко положение, съгласно локалната здравна работа в Йонкопинг, където са болница.
Нападателят е гражданин на региона и прочут от по-рано на полицията, само че в предишното е бил упрекван единствено в " дребни закононарушения ", в това число приложимост на канабис, пишат локалните медии. Доколко тежки са пострадванията му не се показва, само че полицията съобщи, че има вяра, че ще може да го разпита.
Засега остава неразбираем претекстът на нападателя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР