Виновен за заразяването на близо 400 деца със СПИН в

...
Виновен за заразяването на близо 400 деца със СПИН в
Коментари Харесай

Помните ли медиците в Либия? Д-р Здравко Георгиев разкри кой е бил в дъното на аферата

Виновен за заразяването на близо 400 деца със СПИН в болничното заведение в Бенгази е режимът на Кадафи. Това сподели Цвета Младенова. В фрагмент от кино лентата й " Сделката за свободата ", който ще бъде излъчен довечера, либийски проверяващ публицист описа за тефтерчето на някогашния министър Шукри Ганем, който през 2012 година е бил открит мъртъв край Виена. Установено е, че записките в тефтерчето му са достоверни от две прокуратури – френската и норвежката. От него излиза наяве и кой е заразил децата със СПИН.

След освобождението на медиците ни, Кадафи свикал развой поради метода, по който са пуснати на независимост, до момента в който е спял. Той е желал да води огромната гала. Неговите висши чиновници от разузнаването Абдела Сануси и Муса Куса са били съдени. По време на разпита Сануси плачел и казвал, че е болен от рак. Той добавил, че българските медици са почтени и че самият той е добавил епруветките с вируса. Те са инжектирали децата, с цел да си отмъстят на Бенгази, тъй като това е размирен град.

„ Бяхме в неуместно време на несъответствуващото място. Затова ни упрекнаха. Няма да не помни по какъв начин откривателите на вируса на СПИН Люк Монтание и Виторио Колици се изправиха пред учени от целия свят. Проф. Колици сподели, че отговорно за нещастието в Бенгази е либийското държавно управление и преди всичко Моамар Кадафи. Либийците постоянно набеждават чужденците за бедите си “, сподели пък доктор Здравко Георгиев. Той опроверга лъжата, че не бил доктор, като сподели дипломата си.

„ Не знам дали е човешко създание Ружа Братанова. През всички тези години е писала неистини за нас. Аз не я помня, само че тя споделя, че е била през май 1991 година в самолета с Кристиана Вълчева, само че пък жена ми пътува през март. Братанова твърди, че Криси в никакъв случай не е била здравна сестра, а аз – лекар и че в никакъв случай не сме се женили “, прибавя доктор Георгиев. Той сподели в ефир и дипломата на брачната половинка си, както и акта за цивилен акт, а след това като благородник предложения на кафе от ефира на националната телевизия дамата, която ръсела неистини.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР