Вино от биомалина и биоарония смесени с мавруд, са една

...
Вино от биомалина и биоарония смесени с мавруд, са една
Коментари Харесай

68 иновации ще бъдат представени на международното изложение АГРА в Пловдив

Вино от биомалина и биоарония смесени с мавруд, са една от международните новости, които се показват на интернационалния конгрес за агробизнес в панаир в Пловдив. В петото издание на мегафорума има 68 нововъведения, от които 15 международни. В ревюто вземат участие над 670 компании от 29 страни, които демонстрират нови технологии, машини, съоръжение и материали в селското стопанство.

Пловдив

Новост е производството на култивирани трюфели. Фермерите към този момент могат да основават плантации с трюфел, които да им носят високи приходи. След засаждането на дърво по специфична технология се получава двойна годишна продукция.
Цветозар Мичевски: Инвестицията е налична и цената на едно дръвче е към 36 лв., надлежно ще имате плод лешник и трюфел и ще вадите.
Сред новостите на ревюто е синьото вино, създадено от Института по криобиология в София.
Николай Солаков - Институт по криобиология и хранителни технологии: Един новаторски артикул е синьо вино, получено от общоприет вид грозде с прибавен дестилат от спирулина, само че от самата спирулина е взета единствено синята част, единствено синия пигмент.
Всеки може да опита и обичайното за България вино от биомалини, които показват млади производители от Сопот.
Десислава Гунчева: Ако вземем потребните свойства на малината като антиоксидант, най-много тези свойства са трансферирани във виното.
Интерес провокира и диетичен шоколад с говежди бульон, в който колагена подмладява човешкото тяло.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР