Винисиус Жуниор - един от водещите футболисти на Реал Мадрид,

...
Винисиус Жуниор - един от водещите футболисти на Реал Мадрид,
Коментари Харесай

Винисиус Жуниор: Това не трябва да се повтаря през следващия сезон

Винисиус Жуниор - един от водещите футболисти на Реал Мадрид, също счита за заслужена загубата на неговия тим с 0:4 от Манчестър Сити в реванша от полуфиналите в Шампионската лига. Бразилецът обаче прикани “белите ” бързо да се надигнат.

“Беше ни доста мъчно да играем против тим, който е толкоз мощен у дома. Трябва обаче да запазим успокоение и да се поучим от случилото се. Такова нещо не би трябвало да се повтаря през идващия сезон ”, безапелационен беше нападателят на испанците.

“Всички сме тъжни, само че в тази ситуация не става дума за липса на отношение от наша страна. Дори самото постигане до полуфиналите е доста мъчно, а ние постоянно сме на този стадий. Изобщо не е елементарно и за останалите ”, добави Вини Жуниор.

Също по този начин младокът прикани за оставането на Карло Анчелоти отпред на тима: “Разбира се, че той би трябвало да продължи да бъде нашият треньор ”.
 Анчелоти: Трябва да си създадем изводите от тази загуба Анчелоти: Трябва да си създадем изводите от тази загуба
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР