Вини Джоунс получи печата на одобрението от членовете на семейството

...
Вини Джоунс получи печата на одобрението от членовете на семейството
Коментари Харесай

Семейството на новия партньор на Вини Джоунс говори след изненадващ нов роман

Вини Джоунс получи печата на утвърждението от членовете на фамилията на новата си другарка, откакто излязоха обществено с любовта си тази седмица.

59-годишният футболист, трансформирал се в артист, остана с разрушено сърце през 2019 година, когато брачната половинка му Таня Тери умря на 53-годишна възраст след борба с рак. Британската звезда преди този момент се оплакваше, че се опасява, че в никакъв случай няма да може да се влюби още веднъж - само че тази седмица показа щастливата вест, че се среща с Ема Форд, 47, началник на сюжета. Двамата се влюбиха един в различен, откакто се срещнаха на снимачната площадка на телевизионното шоу на някогашния футболист Vinnie Jones in the Country.

В четвъртък, в извънреден чат с Mirror, Вини разкри новия си разказ - обяснявайки по какъв начин към момента скърби за починалата си брачна половинка, само че се учи да се любува на това, че е влюбен още веднъж. Той сподели: „ Продължавайки напред, срещаме други хора, които харесваме и в които се влюбваме и назад. “

Сега членове на фамилията на Е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР