VinFast, първият виетнамски производител на автомобили, заяви в понеделник, че

...
VinFast, първият виетнамски производител на автомобили, заяви в понеделник, че
Коментари Харесай

Виетнамски електромобили атакуват пазара в Америка и Европа

VinFast, първият виетнамски производител на коли, съобщи в понеделник, че е отворила офиси в Северна Америка и Европа. По този метод компанията се причислява към многото играчи та тези пазари, които се стремят да доближат до клиентите с интелигентни електрически транспортни средства.
 Най-богатият човек във Виетнам възнамерява да отвори фабрика за елекромобили в Съединени американски щати
Най-богатият човек във Виетнам възнамерява да отвори фабрика за елекромобили в Съединени американски щати

Визията на стартъпът VinFast е да се трансформира в световна компания за електрически автомобили

Подразделение на най-големия виетнамски конгломерат Vingroup JSC, VinFast стана първият пълностоен вътрешен производител на коли в страната, когато неговите бензинови модели със лично лого излязоха на улицата през 2019 гоидна.

" VinFast отвори офиси на пет интернационалните пазара и скоро ще отвори шоуруми в Калифорния ", съобщи представител на марката.
 Снимка 538762
Източник:

Компанията си е сложила за цел да продаде 56 000 електрически автомобила през 2022 година, само че намали задачата си до 15 000 единици заради световния дефицит на чипове, съобщи ръководителят на Vingroup Фам Нат Уонг на годишното заседание на компанията през юни.

VinFast, който има годишни продажби от към 30 000 броя във Виетнам предходната година, към момента не е осъществил облага, отбелязва speedme.ru.

В изявление за Reuters основният изпълнителен шеф на VinFast USA съобщи, че залагат на скица за лизинг на акумулаторни акумулатори и възнамеряват да правят по-голямата част от продажбите си в Съединени американски щати онлайн, премахвайки нуждата от скъпа дилърска мрежа.
 Снимка 538763
Източник:

Компанията съобщи, че два модела електрически транспортни средства - VF e35 и VF e36, ще бъдат публично пуснати на пазара през идващия март.
 VinFast ще търси оценка от $60 милиарда в Съединени американски щати
Най-голямата виетнамска компания ще търси оценка от $60 милиарда в Съединени американски щати

Тя желае да набере 3 милиарда $, което ще е връх за компания от Виетнам

Но VinFast ще се нуждае от повече пари, с цел да поддържа растежа си. През април компанията съобщи, че ще обмисли в началото обществено предложение в Съединени американски щати или обединение със акционерно сдружение със специфична цел.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР