Винченцо Монтела настоява, че не е провал като треньор, въпреки

...
Винченцо Монтела настоява, че не е провал като треньор, въпреки
Коментари Харесай

Монтела: Не съм провал

Винченцо Монтела упорства, че не е неуспех като треньор, макар резултатите му в Милан и Севиля. Монтела към момента не е спечелил мач от Серия “А” с Фиорентина, откогато пое “виолетовите” преди старта на сезона. Той бе уволнен както от Милан, по този начин и от Севиля по време на акцията 2017/18. Този уикенд Фиорентина на Монтела приема Ювентус в мач от италианското състезание.

“Аз завоювах последния трофей на “росонерите”, до момента в който в Севиля бях уволнен след исторически резултат, класирайки отбора за четвъртфиналите на Шампионската лига и доближих до финала за Купата на краля. Малко тимове победиха Юве в последно време, само че аз също ще опитам, тъй като страхотни истории се раждат от невъзможни предизвикателства”, показа в изявление за Gazzetta dello Sport Монтела.

“Бих желал да отворя страхотна глава от историята на Фиорентина, като направя нещо особено против тима на Сари. Клубът не е сложил цели, които би трябвало да бъдат реализирани непременно, само че желая да основа тим, който да накара почитателите ни да кажат: “Струва си да отидем на стадиона, с цел да гледаме Фиорентина”, добави някогашният нападател.

ФИЛИП ВЕНКОВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР