Винъс Уилямс е постигнала споразумение със семейството на мъжа, загинал

...
Винъс Уилямс е постигнала споразумение със семейството на мъжа, загинал
Коментари Харесай

След смърт на пътя Винъс Уилямс сключи споразумение със семейството на жертвата

Винъс Уилямс е постигнала съглашение със фамилията на мъжа, умрял при злополука с присъединяване и на американската тенис звезда, написа Би Би Си, като се базира на документи от съда.
 Оневиниха Винъс Уилямс за гибел на пътя  Винъс Уилямс упрекна фамилията на умрелия за гибелта му (видео)  Винъс Уилямс избухна в сълзи на Уимбълдън при въпрос за злополуката (снимки)  Семейството на починалия подгони Винъс Уилямс в съда (снимки)
78-годишният Джеръм Барсън умира при конфликт сред колата, в която пътува и която ръководи брачната половинка му Линда, и автомобила на Уилямс. Катастрофата става на 9 юни 2017 година на кръстовище в град Палм Бийч Гардънс, Флорида, покрай дома на по-голямата от сестрите Уилямс.

Споразумението е подписано предходната седмица, прецизира английската медия и посоча, че те не разкриват елементи от контрактуваното.

Според полицейското следствие Винъс Уилямс не е отговорна за злополуката. Вина нямала и Линда Барсън, а водач на трето транспортно средство, който минал в нарушаване и пресякъл пътя на Уилямс. Последвал конфликт сред първите две коли. Барсън бил тежко ранен и откаран в болница, само че умрял две седмици по-късно.

Охранителната камера на пътя демонстрира по какъв начин колата на Уилямс навлиза в кръстовище на зелен светофар, само че кола пред нея, чакаща за ляв завой, принуждава тенисистката да спре по средата на кръстовището, след което върху нейния автомобил връхлита " Хюндай ", каран от Линда Барсън.

Полицията прецизира, че фактори като приложимост на опиати, алкохол или разпръскване от потреблението на мобилен телефон не са били предмет на следствието.

Седемкратната шампионка от шампионати от Големия шлем неколкократно е казвала пред органите на реда, че не е видяла автомобила, в който е пътувала двойката и че е карала постепенно.

Адвокатите на Уилямс и Барсънс не са коментирали съглашението към сегашния миг.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР