Винъс и Серена Уилямс са смятани за едни от най-великите

...
Винъс и Серена Уилямс са смятани за едни от най-великите
Коментари Харесай

Сестрите Уилямс с откровения за успехите в тениса

Винъс и Серена Уилямс са считани за едни от най-великите тенисистки за всички времена. И двете имат изумителна кариера на корта, а дуелите сред тях постоянно се трансформират в същинско представление.

Сега, двете сестри приказваха изцяло искрено за достиженията си и всичко, което им носи тенисът и до през днешния ден. Винъс съобщи следното:

„ Много е занимателно да играеш на Уимбълдън, Ролан Гарос и US Open “, стартира 7-кратната победителка от шампионатите на „ огромния шлем.

„ Израснахме в положително семейство и имахме образци за подражателство, а това несъмнено ни оказа помощ. От рано разбрахме, че би трябвало да даваш всичко за спорта и тенисът да ти носи наслаждение. От значително значение е да бъдеш положителен и да работиш настойчиво без да се замисляш какво ти коства това, просто даваш всичко за тениса, а трудът се възнаграждава “.

По-малката от сестрите Уилямс добави: „ Много е значимо да се учиш всеки ден и да работиш върху детайлите, в случай че не обичаш тениса мъчно ще постигнеш нещо. Мисля, че дисциплината е извънредно значима за триумфа, а също по този начин и да влагаш цялото си сърце във всичко, което правиш “, сподели Серена.

Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР