Винаги започвам с това, че няма по-добро място от ЕС

...
Винаги започвам с това, че няма по-добро място от ЕС
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Миграцията може да потопи Балканите

" Винаги стартирам с това, че няма по-добро място от Европейски Съюз и срещите ни постоянно са в унисон с главната европейска политика за присъединение, развиване, разцвет, увеличение на Брутният вътрешен продукт и приходи на популацията ", съобщи в обръщението си към медиите министър председателят Бойко Борисов след Четристранната среща в Белград с президента на Сърбия Александър Вучич и министър председателите на Румъния и Гърция Виорика Дънчила и Алексис Ципрас.

" Четирите ни страни като население и Брутен вътрешен артикул имаме голям капацитет. Трябва да сме доста единни - за мигрантския въпрос, в случай че щете и за краткотрайното леговище. Защото в случай че нещо може да потопи Балканите, това е този развой ", сподели още Борисов.

" Трябва да се оказва помощ доста на Гърция. Трябва да се държим единни крепко дружно. За страдание напредъкът на австрийското председателство не бе подобен, какъвто ни се искаше по тематиката за Западните Балкани ", добави министър председателят.

" Не не помня да благодаря на сътрудниците от Гърция, когато на България и Румъния бе дадена вероятността за влизане в Европейски Съюз. Истински се надявам след няколко години и президентът Вучич да благодари на България за присъединението на Сърбия. Европа и светът имат потребност от позитивни образци за мир, съгласие, дипломация, с търпелив звук да се вземат решение въпросите. Перспективите ни са огромни ", сподели още Борисов. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР