Винаги сте искали да се качите в пилотската кабина на

Винаги сте искали да се качите в пилотската кабина на ...

Хотел в Токио ви позволява да подкарате самолет.


Винаги сте искали да се качите в пилотската кабина на самолет и да подкарате машината, но нямате нужните способности? Не се тревожете повече. Токио ви предлага да реализирате мечтата си докато си почивате спокойно в хотелска стая.

Става въпрос за хотела Ханеда, който се намира точно до летището в Токио. В него може да се насладите на истински самолетен симулатор, който ви отвежда право на пилотското място на самолет Боинг 737-800. „Полетът“ ви ще е от град Ханеда до Осака и ще продължи около 90 минути. 

Управлението няма да е изцяло ваше, тъй като ви се полага и учител, който ще ви направлява, ако се наложи. Услугата ще бъде пусната на 18-и юли, но има лека уловка. Самото изживяване трябва да се доплаща.
Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от 羽田エクセルホテル東急【公式】 (@haneda_excel_hotel_tokyu) на Юли 10, 2019 в 9:01 PDT

Самата двойна стая струва 234 долара на вечер и ако изберете тази опция, нямате право да сядате на пилотското място или пък да пипате каквото и да било по симулатора. За да се докоснете до невероятното изживяване, трябва да доплатите още 277 долара. 

Това не е първата такава иновация в Токио. Преди година там отвори врати и първият ресторант, който ви предлага да се насладите на виртуална реалност докато похапвате. Чрез VR очилата имате уникалната възможност да обиколите градове като Хавай, Рим, Париж и Ню Йорк. Снимка: Facebook

След това гостите могат да се насладят на четиристепенно меню, което отговаря на традиционната храна на дестинацията, която са си избрали. Например, ако изберете Италия, ще ви бъдат сервирани сьомга и тирамису.

Източник: tialoto.bg