Винаги сме знаели, че рано или късно фантастичните филми ще

...
Винаги сме знаели, че рано или късно фантастичните филми ще
Коментари Харесай

Някой възнамерява да остане задълго на Луната

Винаги сме знаели, че рано или късно фантастичните филми ще станат действителност. И тази действителност е все по-близо до нас. Съвсем скоро научихме, че Nokia ще построи работеща 4G мрежа. на Луната.
 NASA, Nokia и за какво ще бъде построена 4G мрежа на Луната
Ясно е кой ще построи 4G мрежа на Луната

Защото NASA по този начин желае

А в този момент към този момент знаем, че ще бъде основана и енергосистема с потреблението на атомна сила, която е нужна, с цел да могат хората да се задържат по-дълго на естествения сателит на Земята.

" Ние имаме намерение да се върнем на Луната и да останем там задълго ". Това са думи на шефа на NASA Джим Брайдънстайн, по време на видеоконференция по отношение на подписването на меморандум за съдействие с Министерството на енергетиката на Съединени американски щати.
 Снимка 501619

" Това значи, че ще ни би трябвало атомна сила и атомна енергосистема. Радваме се на съдействието с Министерството на енергетиката за основаване на енергосистема за потребление на атомна сила “, добави ръководителят на американското галактическо ведомство, представен от.

Атомната сила на Луната е нужна и за усвояването на Марс. " За да изпратим хора на Червената планета, би било доста скъпо да разполагаме с нуклеарен ракетен мотор с потребление на топлинна сила или дори нуклеарна електрореактивна двигателна установка ", изясни Брайдънстайн. Той се надява, че подобен жанр мотори ще са способни доста да съкратят времето за полета до Марс.
 Снимка 501620

По-рано беше обявено, че е оповестена социална поръчка за построяването на атомен реактор на Луната. Името на спечелилия ще бъде оповестено при започване на идната година.
 NASA, Artemis, новата задача до Луната и подготовката за нея
Новата задача до Луната няма да е като никоя друга

Нова огромна стъпка за човечеството

През пролетта на 2019 NASA анонсира плана за лунна стратегия Artemis, крайната цел на която е от луната да изпрати хора на Марс, което се чака да стане 2030 година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР