Винаги сме си мислили, че последователите на най-големите звезди в

...
Винаги сме си мислили, че последователите на най-големите звезди в
Коментари Харесай

Кои са знаменитостите с най-много фалшиви последователи в Инстаграм?

Винаги сме си мислили, че почитателите на най-големите звезди в Холивуд са действителни, тъй като въпреки всичко те имат толкоз доста почитатели в международен мащаб. Това обаче се оказа неистина. Много от звездите заплащат луди пари, с цел да бъдат " по-следвани " и " по-харесвани " в обществените мрежи. Тенденцията обаче се промени с премахването на броя на like-овете в Инстаграм, все пак обаче... 

Елън ДеДженерис може да се " похвали " с 58% подправени почитатели в обществената мрежа, което й отрежда непосредствено първото място в класацията. Оказва се, че от нейните 82,4 милиона почитатели, единствено 34,6 милиона са действителни. Второто място отива за K-pop групата BTS с 48%, а Кортни Кардашиян се настанява на трето – с 44%. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Ellen DeGeneres (@theellenshow) на Яну 3, 2020 в 1:04 PST

8,5 милиарда $ . До момента толкоз са изхарчени в международен мащаб за обезпечаване подправени почитатели в Инстаграм, като се чака тази година те да доближат до 10 милиарда $. И до момента в който звездите не престават да заплащат (според нас към този момент е безсмислено, тъй като никой не вижда броя на харесванията в Инстаграм, с изключение на самите те), дано забележим кои от тях допълват класацията ТОП 10 с подправени почитатели. 

Тейлър Суифт и Ариана Гранде са на четвърто и пето място, като единствено 54% от профилите, последващи ги в Инстаграм, са действителни. Индийската актриса и модел Дипика Падуконе стъпва на шестото място с 45% подправени почитатели, а след нея е Майли Сайръс със същия %. Последните три места се разпределят сред Кейти Пери , Клоуи Кардашиян и Приянка Чопра , надлежно с 44%, 43% и 43%. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) на Яну 19, 2020 в 8:54 PST
 Има ли смисъл от скриването на харесванията в Инстаграм? 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР