Винаги сме се възхищавали на кралица Летисия - не само

...
Винаги сме се възхищавали на кралица Летисия - не само
Коментари Харесай

Когато испанската кралица стане доброволка

Винаги сме се възхищавали на кралица Летисия - освен поради метода по който наподобява, а и поради метода по който се държи. Испанската кралица за следващ път ни потвърди, че има защо да таим такива топли усеща към нея.
 Мелания Тръмп, кралица Летисия и какво е общото посред им
Как Мелания Тръмп копира кралица Летисия

Двете дами имат подобен усет

Летисия посети една от централите на Червения кръст в Мадрид, където не просто се срещна работата на всички доброволци, а и интензивно се включи в активността им. Облечена в една от жилетките на организацията и с елементарна хирургическа маска, испанската кралица работи старателно през целия ден.

По време на еднодневното ѝ дежурство в Червения кръст, тя отговаряше на позвънявания, идващи по горещата линия и взе участие във видеоконференция с деца, включени в стратегия за поддръжка на учебните заведения, пишат от Hola.
 Снимка 479455

Освен това испанската кралица разиска с управлението на Червения кръст главните ограничения на програмата им за реагиране при изключително състояние, която от филантропичната организация стартираха още преди два месеца с утежняването на ситуацията в страната.
 Снимка 479456

От началото на изключителното състояние в Испания, Червеният кръст е подкрепил на към 1.5 милиона души.
 Испанската кралица Летисия, облеклата на цветя и пролетната мода
Цветята на кралица Летисия

Отново в крайник с тенденциите
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР