Винаги сме подхождали прагматично, но вината в прагматичното решение е

...
Винаги сме подхождали прагматично, но вината в прагматичното решение е
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Беше грешка да се ходи на крака в РСМ

Винаги сме подхождали прагматично, само че виновността в прагматичното решение е в Северна Македония. България първа призна Македония. Когато беше под гръцко ембарго, България даде и финансова помощ. Цялата търговия на Македония минаваше през България, те успяваха да оцелеят с помощта на България. Когато беше гражданската война 2000 година, спорът сред държавното управление и албанците, България оказа военна помощ. С подписването на контракта от 1 август 2017 година, и още преди те да стартират да го извършват, България даде единодушие те да влязат в НАТО. Това сподели за Българска национална телевизия водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

" Гърците им постановиха ултиматум. Ние направихме контракт сред две партньорски страни, а не сред врагове. Днес страдат македонците. България е в Европейски Съюз и в НАТО. Те страдат от личната си нелепост.

Първо, беше неточност да им се върви на крайници. Новото е, че те пратиха като публична нота до Организация на обединените нации, че името Северна Македония касае единствено територията на тяхната република Северна Македония. Това е добре. Но вижте реакцията на македонския президент след срещата му с нашия министър председател, по тази причина аз споделям, че нашият министър председател няма огромно съображение за оптимизъм ", изясни Каракачанов.

" Лошото е, че нашият министър председател като историческа просветеност е нула, като екип, който може да го поучава е две нули. Не може да отидеш и да приказваш, че в България имало фашистки режим, но българите не били фашисти. При състояние, че в България в никакъв случай не е имало фашизъм, той трябваше да им отговори, уважаеми господа, фашизъм в България не е имало и това е научно потвърдено, и вие би трябвало да приключите с тези югославски и руски клишета ", сподели още Каракачанов.

" Говорим за огромния триумф, че до два месеца ще има авиовръзка сред София и Скопие, но никой няма да пътува в тази авиолиния, през 2009 година беше закрита такава авиолиния, тъй като никой не искаше да пътува. За кулоар номер 8 се приказва от 1998 година, всички македонски държавни управления го дават обещание, в това число и държавното управление на Заев и нищо не вършат. Ние имаме да довършваме 2 км, а те са до на никое място. Ако някой желае да влезе в Европейски Съюз да се държи честно и обикновено, в случай че не желае, да не ни губи времето да се разкарваме. Не може да се откажеш от идентичността си, от това, че в Скопие се залага и се организира политика на говора на омразата. Какво значи да успеем? Да клекнем на претенциите на македонците, или тях да ги създадем естествени европейски жители. Нашият интерес е да се държим като суверенна страна, а не като помияри, и да се държим като хора, които отстояват ползите на България ", сподели Каракачанов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР