Винаги си мисля за международната пауза през март, защото тогава

...
Винаги си мисля за международната пауза през март, защото тогава
Коментари Харесай

Гари Невил: Сър Алекс прибягна до сделка при требъла ни през 1999-а

" Винаги си мисля за интернационалната пауза през март, тъй като тогава сър Алекс Фъргюсън изваждаше футболистите от игра за страната им ", призна някогашният футболист на Манчестър Юнайтед Гари Невил.

" Преди няколко седмици споделих, че ще бъде забавно да забележим какъв брой футболисти на Манчестър Сити, Арсенал и Ливърпул ще играят в тази пауза - към този момент имате " травми " за Ерлинг Холанд, Кевин де Бройне е навън, Габриел е изтеглен, тъй че това към този момент се случва... ", показа някогашният бранител.

" През сезон 1998/99 година, когато се стремяхме към требъл, в мартенската интернационална пауза сър Алекс Фъргюсън извади Дейвид Бекъм, Пол Скоулс и мен от състава на Англия и пусна Ники Бът, Уес Браун и Фил Невил да играят за тима, тъй че беше като трима влизат и трима излизат.

Сър Алекс мразеше интернационалната пауза през март.

Седем от нас играеха за Манчестър Юнайтед и Англия и в случай че беше същинска подготовка, шефът нямаше да има проблеми с присъединяване ни, само че в случай че беше другарска среща през мартенската пауза, той не искаше да го прави.

Международната пауза е на неприятно място, по време на битката за купата. Може да я изместим при започване на декември или август, само че не мисля, че би трябвало да разделя сезона.

Сър Алекс щеше да подписа договорка със селекционера на Англия, с цел да ги накара да не играят през март, в случай че имахме късмет за златните медали. Той щеше да каже, че можем да играем през лятото или отвън сезона, само че не и когато гоним требъл, както беше през 1999 година ", показа още Невил, който е сегашен коментатор и анализатор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР