Винаги щом си кажем, че Алесандро Микеле няма с какво

...
Винаги щом си кажем, че Алесандро Микеле няма с какво
Коментари Харесай

Докъде ще стигнат провокациите на Gucci?

Винаги щом си кажем, че Алесандро Микеле няма с какво повече да ни изненада, той се появява с следващата си смела и ексцентрична концепция. Направи го за следващ път с новата бюти акция на, представяща палитра от 58 нюанса червила, всяко от които носи името на фешън икони като Грета Гарбо и Бети Дейвис. Но вместо кадър с хубав модел с съвършена усмивка, екипът на Алесандро пусна фотография на блестящо червени устни, разкриващи несъвършени зъби, с обръщение към тях „ For the bold, the bright and the beautiful ”.

Посланието, което насочва изобретателният шеф на Gucci със своята първа бюти линия, е „ Автентичната хубост е в несъвършенството “ . С нея той демонстрира позитивната страна на безспорната независимост и ни доближава към действителността такава, каквато постоянно стилната и бюти промишленост не ни я демонстрират.
               
on May 4, 2019 at 7:26am PDT

Изпълнени с парадокси, напоследък те не стопират да ни предизвикат с грим, който е с резултат „ без грим “, и насочват вниманието ни към несъвършенствата, като в това време сме залети с хрумвания по какъв начин да ги прикрием. Дали обаче несъвършената усмивка на певицата Дани Милър, която Алесандро Микеле избира за акцията си, ще направи търсенето на червилата Gucci по-голямо, или в противен случай – ще покаже, че към момента избираме да виждаме илюзията за съвършена хубост, с цел да повярваме на продукта, който стои зад нея. Защото непрестанното говорене за тъждество и отменяне на наложените стандарти не значи, че еднопосочно бихме приели сходна бюти акция.



Да, хубостта е на всички места, само че дали от време на време можем да я понесем. Може би тъкмо за това ни предизвика за следващ път изобретателният шеф на Gucci, който с лекост си играе на самоирония, като не стопира да приближава границите сред красивото и грозното. Неслучайно Алесандро Микеле беше измежду домакините на тазгодишния благотворителен бал Met Gala, отдаден на тематиката за.

Малко преди да мине по аления килим в музея „ Меторполитън “ и до момента в който акцията с несъвършената усмивка събира своите позитивни и отрицателни мнения в обществените мрежи, Алесандро провежда шумно и цветно празненство за представянето на своята първа бюти сбирка. В галерията ще видите част от гостите, както и самата Дани Милър, в безспорната й несъвършеност.
               
on May 4, 2019 at 12:19pm PDT

„ Почти се разплаках, когато видях фотографията “, споделя певицата. „ За мен беше като откриване, празнуване на това да бъда себе си. Беше дълъг развой, с цел да стигна досега, в който да се усещам добре в личната си кожа. Всеки има неща, с които се бори. И ще бъде ужасно, в случай че хората се вдъхновят и осъзнаят, че не са сами в техните несигурности. “

Самата Дани е израснала с подигравките на децата по отношение на зъбите й, чувствала се непълноценна и не се е усмихвала. Потискането на различността се отразилo и върху женствеността й, само че с времето осъзнала, че в случай че някой те обича, ще приеме и минусите ти. И се надява, че ще разбие, че най-красивите усмивки включват съвършени зъби. „ Бъдете въодушевени като просто бъдете себе си! “ , споделя Дани.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР