Винаги ще има хора, които водят и такива, които следват.

...
Винаги ще има хора, които водят и такива, които следват.
Коментари Харесай

„Наръчник на инфлуенсъра“ в „Темата на NOVA“

Винаги ще има хора, които водят и такива, които следват. Неписано предписание, което не е изключение и в наши дни. Различното е, че новите водачи се раждат онлайн, където е и армията им от почитатели. Едни дефинират дневния ред и въздействат на публичното мнение, а други избират да са продавачи – на персоналния си живот.

Тази седмица в „ Темата на NOVA ” създателят Ивомира Пехливанова и операторът Андрей Стоилов срещат феновете с инфлуенсърите Бояна Маринова, Антоанет Пепе и Ясен Савов. Tе не са затворени в офиси, нямат работно време и живеят по този начин, както желаят. Или най-малко по този начин, както желаят да си мислят всички останали.

Това, което остава прикрито за масата, е тяхната цялостна отдаденост и отделените безкрайни часове за основаване на съвършеното наличие. Защото за привличането и задържането на публика, са нужни доста неизменност, креативност и самообладание. Но задоволителни ли са положените напъните или има нещо друго, което прави инфлуенсърите толкоз атрактивни за почитателите?

Снимките и шерването се трансформират във все по-голяма част от всекидневието на хората и неизбежно новото обикновено е да бъдем „ на линия “ когато и да е, на всички места. Може ли обаче прекомерната показност да изиграе неприятна смешка в бъдеще? И прекрачва ли границите на допустимото стремежът към онлайн славата?

Гледайте „ Наръчник на инфлуенсъра “ в „ Темата на NOVA “ тази неделя, 5 юли, незабавно след централната емисия вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР