“ винаги се е движила от своите принципи. Първият е

...
“ винаги се е движила от своите принципи. Първият е
Коментари Харесай

Петков: Няма да подкрепим правителство на ГЕРБ, експертите са нещо като смокинов лист


„ “ постоянно се е движила от своите правила. Първият е да си съблюдаваме обещанията. Няма по какъв начин ние да желаеме да изтръгнем остарелия модел на корупция и да подкрепим държавно управление, което ще бъде следено, без значение дали ръководено публично, или не от Борисов. “ Това разяснява съпредседателят на Политическа партия.

По думите му всички български жители ще следят „ Шоуто на Борисов “ идната седмица. Това мнение той изрази в „ Неделя 150 “ на БНР във връзка идното връчване на мандата на за сформиране на държавно управление.

Той добави, че чака " монолози, екипна игра, анализатори да дават какъв брой необикновено се пробват да създадат държавно управление, само че не могат ".

Експерти ще се покажат, апропо специалистите са нещо като смокинов лист, тези хора ще бъдат всичките подвластни, тъй че господин Борисов да може да ги управлява, когато си реши, сподели Петков и добави, че не има вяра на „ цялата опорка “ за държавно управление на специалисти.

изясни, че има единствено два метода България да има държавно управление – държавно управление на малцинството с втория мандат, което да има ясна стратегия и гаранции, което предложиха от „ “ и „ “. Той напомни, че първото изискване за подобен кабинет беше да не се вършат машините на принтери и да не се приема хартиената бюлетина и добави, че в случай че на това не са били подготвени партиите, значи изобщо не желаят да има държавно управление.

Няма по какъв начин да има държавно управление на малцинството, което да е антикорупционно, реформаторско и да бъде подкрепено от един парламент, който до 3:00 часа през нощта съумява да открадне шанса българските жители да имат почтен избор, уточни.

Петков проучва още, че единственият идващ вид е, и да си създадат " хартиена коалиция " в третия мандат, само че добави, че съгласно него това е мъчно реализуемо.

„ Те постоянно се пробват да създадат по този начин,че българският народ да не разбере тъкмо какво се случва, а тук ще бъде много очевидно, а ние сигурно ще осветляваме техните схеми “, сподели Петков.

Петков сподели още веднъж, че „ “ ще гласоподават срещу първия мандат за държавно управление, „ “ - също. Според него няма да могат да съберат болшинство и по думите му го знаят през цялото време. Във втория мандат те минаха като валяк през нашите условия и демонстрираха, че този парламент не може да работи с такова държавно управление, което ние желаеме да има, означи.

Той уточни, че в случай че третият мандат се даде на „ “, като най-малката политическа мощ - от тях нищо не зависи и не могат да наклонят едно или друго болшинство по никакъв метод. Според Петков това значи, че зад подобен мандат би трябвало да застане,, или, и „ “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР