Винаги съм защитавал в пълен синхрон интересите на страната. Една

...
Винаги съм защитавал в пълен синхрон интересите на страната. Една
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Сливен: Трябва ни убедителна победа, за да може от позиция на първи да сглобим правителство /видео/

Винаги съм защитавал в цялостен синхрон ползите на страната. Една от най-големите ми неточности в кавички е, че направихме „ Балкански поток “, тъй като не дадох тръбите да заобиколят България. Направих най-хубавата компресорна система на Балканите, всичко е ваша благосъстоятелност, която 75 години ще ви печели пари. Това съобщи Бойко Борисов, който е на предизборна обиколка в Сливен.

Имаме от всичко – от международни първенци до музикални лауреати, сподели той.

Единственият кмет, който върна на Министерски съвет пари от разпореждане, е Стефан Радев. Останали 200 хиляди и кметът ги върна назад в сметката. Честен човек, по тази причина ще бъде отново претендент за кмет, съобщи Борисов.

 ГЕРБ/СДС

Той пита и за какво „ Промяната “ спря санирането, цели фабрики са работели за дограма. 51 блока санирани, единствено това да сме направели в Сливен, е задоволително, сподели водачът на ГЕРБ. Той попита цялостната зала със симпатизанти какво са им създали за последните две години. Път ли ви направиха, две години не поддържат автомагистралата? Какво направиха, прекратиха договорите, с които работихме ние. Разплатиха с половин милиарда повече, това е корупция, съобщи Борисов.

Ще ви опровергая, в ГЕРБ са приключили повече в чужбина, в сравнение с ПП-тата, сподели Борисов.

Те ви обраха, няма смисъл да ви агитираме, от всеки литър гориво ви взеха по левче. Цените паднаха, 15 дни откакто си потеглиха Киро и Асен. Сега парите ги няма, сподели водачът на ГЕРБ.

Според него ПП-тата се сринаха с 10-15% под ГЕРБ. Един бранш няма, в който да е направено нещо. Няма едно ново нещо. Един от най-големите експортьори на оръжия сме, само че е от 89 година Всеки от вас може да извади 20 лева и да ги хвърли. С толкоз сте обеднели от инфлацията, сподели Борисов.

По думите му с тези хора нищо не може да се направи. След това, което сподели Бойко Рашков, към този момент съм уверен, че нищо не може да се направи, сподели той. Според него хората не имат вяра на „ Възраждане “, тъй като знаят, че не можем без Европа.

Ще поддържаме Украйна, ще участваме в даването на оръжия, както целият бял свят. Ще забраним вноса на слънчоглед и зърно от Украйна, с цел да не ощетяваме нашите производители. Има и други обезщетителни способи за тях.

Онзи ден излизат, ще влагат 50 милиарда, няма един лев за ремонт, щели 50 милиарда да влагат, изясни Борисов.

Добре, ще кажа, ще ви поддържа, само че желая да ви видя бюджета, в случай че няма 50 милиарда за вложения, тогава ще видите, сподели той.

Те, събират се, нямат идеология, ние имаме ясни тези, ясни сътрудници, ясни съперници, ясни врагове, те нямат нищо, сподели още Борисов. Нинова споделя един патрон не сме изнесли, на другия ден Киро излиза и вика: изнасяме. От всяко дърво свирка не става, съобщи Борисов. Той описа и за негов съгражданин – ние бяхме най-бедните момчета в Банкя, играехме футбол на една сгур. Ние живеехме в две стаи с нашите и сестра ми, само че бяхме здрави момчета и работихме.

България е изживяла доста рецесии, аз съм ви вадил от три – гръцката, миграционната и коронавирус. Бюджетите ми постоянно са били в остатък, изясни още Борисов. По думите му Радев е измъкнал „ шарлатаните “ и те унищожиха страната.

Вчера чух Демерджиев, че ще прави акции против корпоративния избор. Би трябвало да има арести и Демократична България, и в „ Нексо “, допусна водачът на ГЕРБ.

Най-добрите специалисти са в ГЕРБ, не виждам там нито един добър специалист. Трябва ни безапелационна победа, с цел да може от позиция на първите да сглобим държавно управление, съобщи Борисов. Имаме 3 разновидността за държавно управление, дайте ни добър резултат, на 3-4-и ще ви кажа, даде обещание водачът на партията.

По думите му България наподобява непоносимо извън.

Най-болезнената тематика за всички е обедняването. Промяната се хвали по какъв начин са вдигнали приходите, само че те са повода за инфлацията. Всичко са лозунги и неистини. Нестабилността в страната е в последните две години. На нас ни би трябвало постоянен кабинет, държавно управление може да има единствено с ГЕРБ, съобщи Десислава Танева от ГЕРБ-СДС.

Складовете са цялостни в Сливен. Имаме звук и половина зърно повече от нормалния ресурс. Сега хората претърпяват най-голямата ликвидна рецесия, сподели тя. По думите й новите болшевики би трябвало да излязат от политическата сцена. Тя прикани за готовност на изборите.

България върви стремително надолу, всеки усеща на плещите си некомпетентността на едно ръководство, съобщи Коста Каранашев, кмет на община Котел. ГЕРБ е единствената партия, която пази националния ни интерес. Всички други партии са насочени към великите сили. Затова сме бодил, по тази причина трябваше да сме изчегъртани, само че не можеш да изчегърташ националния интерес, съобщи той.

Според него ГЕРБ е единствената партия, насочена към хората и това се вижда по ползите, хората и задачите на партията. Ние носим заряда, опцията да осъществяваме ползите на хората, знаем по какъв начин да осъществяваме настояванията им, изясни още Каранашев. Гладът и любовта са главните фактори, които движат обществата, сподели той. Според него към този момент влизаме в изискванията на апетит. Народът гледа с вяра само към нас, в дребното оставащи дни би трябвало да сме до всеки в страната и да поведем хората до урните в неделя, сподели кметът на Котел./ 24 часа

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР