Винаги съм вървял по успешен път, който между другото е

...
Винаги съм вървял по успешен път, който между другото е
Коментари Харесай

Слави Бинев: Българите сме си най-големия враг

Винаги съм вървял по сполучлив път, който апропо е пъклен бодлив. Много малко хора са имали опцията да го видят, тъй като в профил с забележими единствено крайните резултати.

Това съобщи президентът на European Union Taekwondo Слави Бинев пред Нова Телевизия откакто се завърна от Корея, където бе определен за Член на Борда на Директорите на Световната Таекуондо Централа – KUKKIWON.

Имал съм  много трудности. Човек става преднамерен след всичко това, само че считам, че би трябвало да продължа по този път към този триумф, тъй като с тези деца, с тези треньори, с цялата тази организация, която създадохме, имаме модел, който би трябвало да бъде последван, сподели още Бинев.

„ Българите сме си най-големия зложелател. Много хора просто споделят нещо положително, тъй като са задължени. Те постоянно търсят под вола теле, с цел да обяснят триумфа на някого. Успехът е на страната на мощните, можещите и умните. Той не е на остарялата на някой различен. Когато човек има някаква неуспешност в живота си, първо би трябвало да се огледа в себе си. Да види кои от тези детайли му липсват ”, споделя Бинев и прибавя:  Големият състезател самичък би трябвало да се лимитира.

Каквото и да си приказваме имаме потребност да подновим базата си. Тя е морално остаряла. Фитнес площадките не са задоволителни, споделя още Слави Бинев, който с изключение на президент на Европейското таекуондо е и президент на БФТ, както и вицепрезидент на Taekwondo Europe.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР