Винаги съм се гордеела с фигурата си. Харесвах тялото си

...
Винаги съм се гордеела с фигурата си. Харесвах тялото си
Коментари Харесай

От дебеланка до слаба мадама, на която никой не може да устои: Как Ели свали 44 килограма...

Винаги съм се гордеела с фигурата си. Харесвах тялото си и носех впити рокли. Всички се обръщаха след мен – мъжете ме гледаха със унес, а дамите ми завиждаха. Мислех си, че фигурата ми постоянно ще си остане такава, само че се оказа, че се неистина. На 20 години е елементарно да поддържаш форма , само че с годините това става все и все по-трудно. Малко по-малко, кг по кг – даже не знам по какъв начин се стигна до това, само че в един миг станах дебеланка. Не можех и да стъпя в магазините, в които се продават облекла за слаби дами, а камо ли да си купя нещо оттова. Започнах да виждам другите дами, по този начин както гледаха мен по-рано... Бях 102 кг.
Реалността беше мъчителна и трябваше да направя нещо по въпроса Мисля, че никой от нас не желае да одобри обстоятелството, че е напълнял. Нито даже с кг. Суета, какво да се прави. Гълтането на корема и затварянето на очите пред новопоявилия се проблем са най-лошата услуга, която сами може да се създадем. Аз започнах да се срамя от себе си и да нося облекла, каквито не съм си представяла , че ще имам в дрешника си. Най-ужасното беше, че всички знаеха, че с тези туники и необятни рокли се пробвам да прикрия корема и закръглените от всички страни форми. Освен това необятните облекла и големите количества изразходван материал ме правеха още по-едра в сравнение с бях.


Направих това, което вършат хиляди души като мен – започнах диета . От общоприетите диети ставах нервна, тъй като непрекъснато бях гладна. Пробвах с физически действия. Бързото вървене не беше задоволително, с цел да отслабна, а не желаех да отивам на фитнес и да заставам паралелно до всички тези привлекателни дами. Честно казано, комплексите ми изиграха своето. Освен това се уморявах доста бързо, а сланините ми пречеха при всяко по-голямо изпитание и при придвижване. Надявах се на знамение, което по този начин и не се случи. С времето станах хронично депресивна, а с неразположението растеше и апетитът ми. Особено откакто и общественият и любовният ми живот започнаха съразмерно да гаснат с качването на килограмите. Храната ставаше единственият ми другар и единствената ми разтуха. И по този начин се качих на този етаж – етажът с облекла за дебели хора Определено не мога да не помни деня, в който си купих рокля с размер XXXL. А на всичкото от горната страна и продавачката ми сподели, че ми стои добре, до момента в който с омерзение гледаше по какъв начин се влача към касата, с цел да платя. Тогавашните ми към този момент 110 кг се виждаха най-вече в региона на корема, който отпуснато отскачаше при всяко мое придвижване. Провисналата безформена маса ме обграждаше от всички страни и не имах вяра, че има избавление. Всички облекла, които бях пробвала на този етаж ми ставаха. Всичко беше мой размер! Отчайващо, нали? Слизайки надолу по ескалатора минах през етажа с облекла за привлекателни дами и плачейки се върнах у дома. Този ден взех решение, че ще сложа завършек на всичките си негодувания и на самосъжалението. Трябваше да отслабна непременно .
Личен треньор – пари напразно или добра инвестиция? Реших да вложа рационално по този начин или другояче скромната си заплата. Позволих си да си наема персонален треньор. Неговата система за намаляване несъмнено беше добре създадена, единствено че не можех да устоя на това движение. След тренировката се усещах, като че ли душата ми излиза от тялото. Часове наред след фитнеса лицето ми беше алено като домат и се потях. Чувствах неизразим апетит и ядях повече в сравнение с ми беше предложил. Мислех си, че на тренировката изгубвам повече калории, в сравнение с одобрявам. Естествено резултатите изоставаха и треньорът обърна внимание на грешките ми. Спрях да употребявам услугите му, тъй като бях уверена, че след един месец потене, отмалялост, мускулни тресчици и огромна сума вложени пари ще има забележим резултат . Кантарът обаче падна единствено с 3 кг надолу, а при моите размери, това даже не се забелязваше. Начинът за намаляване, на който се присмях добре Една колежка от работа беше свалила 15 кг за един месец и ми беше любопитно да схвана тъкмо какво е яла, какъв брой се е движела на ден и сходно. Когато ми сподели, че е отслабнала откакто единствено си е лепяла пластири за намаляване си помислих, че се майтапи с мен. Бях уверена, че просто има доста отговорности и у дома – две деца, готвене, пране, работа в градината... Впрочем тя се кълнеше, че е отслабнала единствено благодарение на пластирите. Проучих малко повече и взех решение. Реших и аз да си ги купя, тъй като за начало щеше да ми пристигна добре да отслабна с едни 10-15 кг... А по-късно щях да имам тласък и щеше да ми е по-лесно да продължа,защото в оня миг ми липсваше точно мотивация.
Скроих демоничен проект! От уебстраницата на производителя на пластирите, си поръчах 3 опаковки едновременно, тъй като беше ясно, че в моя случай едномесечна приложимост няма да е задоволителна. Все отново имах " мааалко повече " в остатък. Пластирите се споделят GoSlimmer Patch . Цената им е допустима, даже и за нашия стандарт, а единственото напътствие, към което трябваше да се придържам е да слагам по единствено 1 лейкопласт на ден и на чиста неокосмена кожа. ОК, беше елементарно за помнене. И започнах. На всеки 24 часа заменях остарелия лейкопласт с нов и се чудех по какъв начин по този начин не ми се яде. Мислех си, че е на психическа основа, че сама съм се убедила, че би трябвало да отслабна и по тази причина не диря храна. Сега обаче знам, че това е само с помощта на тях. Първото ми мерене беше придружено от радостни сълзи . Бях стопила 13 кг мазнини! Това ме стимулира в допълнение, събрах храброст и потеглих на фитнес. Вярно е, че ме беше позор от мен самата и че ми беше доста мъчно, само че знаех, че е за мое положително. Въпреки че на продажбената страница не написа да се вършат извършения, аз въпреки всичко желаех да смъква повечко килограми, в сравнение с нормално човек желае, и по тази причина започнах и с физически интензивности. При идващото изтегляне резултатите бяха доста по-добри от предходното – минус 24 кг! С повишаването на мотивацията ми килограмите се топяха


Общо смъкнах 44 кг и голям брой сантиметри от всички елементи на тялото си. Семейството ми беше въодушевено. Случваше се доста другари и познати да ме подминат, тъй като не ме разпознаваха. Не се обиждах от това, тъй като и сама виждах трансформацията в огледалото и то още след първия месец приложимост. Впрочем, най-големият успех беше шопингът на нов дрешник. Отидох на етажа, на който преди единствено гледах по какъв начин слабичките си купуват облекла. И си я взех! Рокля с размер S! После се качих на етажа с плюс сайз облеклата, а продавачката, която другояче ме гледаше с омерзение, ме попита дали може да ми помогне и за кого диря облекла. Щастието, което ми донесоха тези мънички GoSlimmer пластири е неописуемо! Животът ми още веднъж има смисъл!



Имаме прелестни вести, в случай че някой има проблем като този на Ели (наднормено тегло, огромен вкус, желае да отслабне, само че диетите не дават резултат).

Само на нашите читатели предлагаме особено понижение от 50% – при изискване че поръчат ВЕДНАГА! Вместо 119.94 лева ., което е постоянната цена на продукта, през днешния ден ще получите тези необикновено ефикасни пластири за намаляване за САМО 59.97 лева! Побързайте, количествата са лимитирани.КЛИКНЕТЕ ТУК > >
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР