Винаги съм се дразнил, когато някой обещае с тежка дума,

...
Винаги съм се дразнил, когато някой обещае с тежка дума,
Коментари Харесай

`Петков за министрите в ротационния кабинет: Влизат Василев, Тагарев, Габриел

Винаги съм се дразнил, когато някой обещае с тежка дума, и след това почва да се оправдава за какво не си съблюдава обещанията. В нашата партия е приоритет да си съблюдаваме обещанията. Направихме го с първия мандат. С втория мандат поканихме Габриел, само че не си спазихме обещанието. Това сподели съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков пред Би Ти Ви.

Трябва да се извиня, само че не скърбя ни минимум за тази обстановка – с 64 депутата от 240, и с кандидатурата на Габриел, която може да сбъдне европейските ни очаквания, и която не е била тук от 2005 година и няма доста от греховете на ГЕРБ, беше компромис, който си заслужава, разяснява още Петков.

И още: „ Ние започваме на основата на акад. Денков, което предложихме. В последните два дни имаше хора, които канихме в предходния мандат и които ни отказваха, а в този момент виждат, че мандатът ще се осъществя, и желаят да се включат. Акад. Денков самичък дефинира какъв да е вътре, обаче “, добави Петков.

Няма да има други хора от ГЕРБ в кабинета, само че ще има няколко промени, които ще бъдат на база на персоналните истории на всеки един от министрите. Аз няма да съм министър, оставам в Народно събрание. Асен Василев ще бъде министър на финансите, посочи Петков.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР