Винаги съм коментирал през последните години, че след фалирането на

...
Винаги съм коментирал през последните години, че след фалирането на
Коментари Харесай

Осман Октай: Пеевски, Доган и Борисов са политически проекти посредници

Винаги съм коментирал през последните години, че след фалирането на КТБ и изгубването на милиарди от погледа на жителите, парите бяха преразпределени и още се води борба за тези пари и активи. Винаги съм казвал, че при преразпределението на активите и парите на КТБ, Делян Пеевски беше момчето касиер, който обслужваше, както персонално хора във всички области на властта, ваши сътрудници публицисти, техните деца - от 5 до 20 милиона заеми имат. След това бяха рефинансирани от друга банка, с цел да не бъдат осветени. С всички тези зависимости, посредством Пеевски, задкулисието държи доста активи и неслучайно нещата стигнаха до такава степен, че конфликтът на две съветски групи за тези активи и нашите тарикати тук в България се пробваха да изиграят, обслужвайки и едната, и другата страна, най-после изиграха този цирк с шпионския скандал'', това съобщи някогашният зам.-председател на Движение за права и свободи и политически коментатор Осман Октай в предаването ''Денят с В. Дремджиев'' по TV+ и TV1.

''Винаги съм коментирал, че още от началото на прехода построиха това подмолно ръководство в България. Днес нищо не е друго, хора като Пеевски, хора като Доган, хора като Бойко Борисов, са следващите политически планове медиатори, както беше и Симеон през 2001г. Когато обаче един план или една персона стартира да става дразнител в общественото пространство, обществото стартира да недоволства, постоянно се намира метод да бъде подменен'', сподели Осман Октай.

''Интервюто на Цветан Цветанов не ме изненада, изненада ме само, че беше толкоз доста прям. Това приказва за негово малко пренебрежително и подправено самочувствие, че надали не той дава отговор на Бойко Борисов, когато Бойко Борисов го обиди. Слушах доста деликатно всяко изречение на Цветанов. Той като министър на вътрешните работи и като началник на парламентарна група, 10 години разполага с действителен кадрови запас и връзки, прекомерно мощен и рисков е с хората, които построиха плана на Бойко Борисов. Самият факт, че Цветанов сподели доста основни неща срещу ГЕРБ, искрено отговаряше, че доста хора са били изолирани, че към Бойко Борисов има ласкатели, които непрекъснато го лъжат. Тези неща ми дават съображение да мисля, че доста съществени хора стоят зад Цветанов за детронирането на Бойко Борисов'', съобщи още някогашният втори в Движение за права и свободи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР