Винаги съм казвал, че агресията на Ердоган към кюрдите, които

...
Винаги съм казвал, че агресията на Ердоган към кюрдите, които
Коментари Харесай

Октай: Покрай Манолова ВИС се опитва да се върне в строителната мафия

Винаги съм казвал, че експанзията на Ердоган към кюрдите, които са 20 млн. В Турция, ще има последици, ще докара Турция до ръба на гражданската война. Ердоган употребява тежката обстановка вътре в Турция, неговата власт ерозира, той изгуби основни градове, а нормално диктаторите изнасят експанзията си на открито. Това съобщи в студиото на ФАКТИ някогашният народен представител и зам.-председател на Движение за права и свободи Осман Октай по отношение на развиването на турската военна интервенция „ Извор на мира “.

" Голямата тематика в тази обстановка около мигрантската рецесия, най-тревожното, което нашите служби за сигурност би трябвало да вземат поради е, че в Турция живеят 400-500 български жители, по този начин наречените изселници. Ние би трябвало да се тревожим за тях. При една революция в Турция, като нищо тези хора могат да решат да дойдат в България, подготвени ли са общините и управляващите да посрещнат една такава вълна? Това е тематика, която би трябвало да обсъждаме всички дружно.

Българите в Турция, с двойно поданство, на изборите не гласоподаваха за Ердоган, те са последователи на Републиканската партия на Кълъчдаролу, която е правоприемник на Кемал Ататюрк. Всичко това ги слага и в деликатна обстановка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР