Винаги съм била от момичетата, които могат до безкрай да

...
Винаги съм била от момичетата, които могат до безкрай да
Коментари Харесай

5 плетени неща, които носим сега, но ще запазим и за пролетта

Винаги съм била от девойките, които могат до безспир да си купуват тишърти (с щампи или без) просто тъй като ги нося целогодишно. Не може да се каже същото за пуловерите, които като че ли избирам да изваждам от си единствено в най-студените дни. Тази зима обаче ги преоткрих и освен тъй като още през есента дадоха ясна поръчка, че ще бъдат супер модерно. Оказа, че има още една причина да влагаме в прекрасен пуловер (а и към момента можете да откриете някоя страхотна находка от финалните ), тъй като някои от тях ще бъдат съвременни и напролет дружно с жилетките, които май също преоткрихме този сезон.

Цветен пуловер

В зимните сбирки имаше страхотни модели както в пастелни, по този начин и в по-наситени тонове и в случай че към този момент имате най-малко един от тях, след края на зимата също ще можете да го носите – освен с дънки, само че и с



С разнообразни бродерии

Ако не сте се добрали до оня мъжки пуловер на цветя от лимитираната сбирка на Giambattista Valli x H&M, в който повече девойките се влюбиха, има и други модели с разнообразни бродерии и украшения, които да запазите за пролетния си стайлинг. А и какво е пролетта без клишето за флоралните принтове, нали?



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР