Винаги съм бил за това да се възстанови наборната военна

...
Винаги съм бил за това да се възстанови наборната военна
Коментари Харесай

Каракачанов: Когато наборната военна служба стане факт, ще се наложи да възстановим и Висшето артилерийско училище в Шумен

Винаги съм бил за това да се възвърне наборната военна работа и когато това се случи ще се наложи да възстановим и Висшето артилерийско учебно заведение в Шумен. Това сподели вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов откакто Народното събрание взе решение за основаване на Висше военновъздушно учебно заведение „ Георги Бенковски “ в Долна Митрополия, съобщава Агенция „ Фокус “.

``
реклама

„ Искам да успокоя някои от сътрудниците. Ние българите даже когато се случва нещо хубаво се чудим къде е неприятното “, разяснява той и посочи, че промяната на статута на факултета във висше учебно заведение няма да бъде за сметка на военния университет в Търново, или на неговия факултет в Шумен. „ Напротив, имаме концепция и за факултета. Не единствено че нямаме желание да местим хора или да им вземаме преподаватели, а да подпомогнем тяхното развиване. Тези подозрения и опасения, в някои случаи и политически спекулации, са безпочвени “, съобщи министърът.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНап
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР