Винаги обичаме да мечтаем или да си спомняме за лятото.

...
Винаги обичаме да мечтаем или да си спомняме за лятото.
Коментари Харесай

Защо лятото не сме във форма? Отговорът - от треньора на звездите Ричард Величков!

Винаги обичаме да мечтаем или да си спомняме за лятото. Това ни топли през студените дни. Морето го свързваме с доста страсти, купони, плажове и фотоси. Като стана дума за фотоси, много от проектите ни се оказват разнообразни. Виждаме се на плажа по бански, само че не се харесваме.

Защо и това лято няма да е нашето лято?

Отговорът - персонално от Ричард Величков.

 Ричард Величков в деяние! Вижте специфична проява на атрактивния Tap Out инструктор за крайници и седалище
Ричард Величков в деяние! Вижте специфична проява на атрактивния Tap Out инструктор за крайници и седалище

Предложените извършения важат както за нежния, по този начин и за мощния пол!

Както ТОПСПОРТ към този момент подчертава вниманието на аудиторията си, Ричард е измежду най-разпознаваемите имена в родните фитнес среди. Той е персонален треньор на редица известни персони, поради което е именуван " треньорът на звездите ":

- Много от хората оставят всичко за последния миг. Залата стартира да се цялостни април и май месец, а яденето не е спирало от Коледа. Няма по какъв начин да чакаме огромни резултати за 2 месеца годишно труд. Все отлагаме, продължаваме да ядем и да бездействаме. Лятното тяло се прави през зимата.

 Снимка 358898
Източник:

- Допускаме взаимни отстъпки в храната . Ядем много нездравословни храни, казвайки си, че ще е за последно. Това са правила в живота, които не би трябвало да нарушаваме. Като с цигарите - или пушим или не, а някой го правели единствено като пият (ха-ха). Трябва постоянно да сортираме добре храната, тъй като тя е горивото за тялото ни. Никой от нас не би желал то да действа зле.

- Алкохолът . Понякога седмицата минава здравословно. Уикендът обаче ни изиграва неприятно смешка, започваме вечерта с алкохол, пием прекомерно доста, тъй като сме били прецизни през седмицата и заслужаваме. А на другия ден след, като към този момент ни е зле, по този начин или другояче сме развалили режима и си вземаме пица и кола.

 Ричард Величков пред ТОПСПОРТ: Ако желаете оптимални резултати, забравете за компромисите!
Ричард Величков пред ТОПСПОРТ: Ако желаете оптимални резултати, забравете за компромисите!

" Никога не може да твърдиш, че знаеш всичко в дадена сфера на активност "

Всичко би трябвало да бъде в граници и непрекъснато . Това е като с работата - не всеки път ни се върви, само че би трябвало. Направете го този табиет и с храните и алкохола. Заслужава си да бъдете по-пълноценни!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР