Винаги ни е било приятно на ГЕРБ да работим със

...
Винаги ни е било приятно на ГЕРБ да работим със
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Изборите ще бъдат много подли, специално за София

Винаги ни е било прелестно на ГЕРБ да работим със Съюз на демократичните сили. Никога не сме делили партиите на огромни и дребни, а на остарели и най-много на партии с полезности. Предлагаме направено против популизъм. Специално за София, мисля, че ще бъдат доста подли тези избори - поради откритата процедура да се прилепва към някоя партия или някой претендент. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на конференция дружно с водача на Съюз на демократичните сили Румен Христов и кмета на София Йорданка Фандъкова, съобщи БГНЕС.
Смятаме, че дясното ръководи по-добре и би трябвало да продължи да ръководи, разгласи Румен Христов. Той сподели, че се надява да реализират с ГЕРБ договореност за огромните общини в България, които са знакови. Споразумението ни с ГЕРБ подтиква двете структури на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили да търсят единодушие и съгласие за общо явяване.
Обединението на остарялата десница не е единствено належащо, само че и доста значимо, тъй като отговаряме на войнстващия популизъм с натурализъм и отговорност, сподели от своя страна кметът на София Йорданка Фандъкова. С това обединяване считам, че ясно демонстрираме нашите претенденти с желанието си да работим за общините и че те носят ясна политическа отговорност, и то в десния набор, добави Фандъкова.
Сподели с твоите другари
Какво значи да имаш претенцията да си опция, и да не издигаш собствен претендент в огромен град, а да подкрепяш някого. Ние сме длъжни да издигнем наши претенденти. В някои градове ние ще издигнем претенденти, в други градове ние ще подкрепим издигнатите от вас претенденти, обърна се Борисов към Христов.
Само в случай че стартираме да изброяваме направеното за последните 10 години в София - дори няма да стартира с метрото, единствено да си спомним рецесията с боклука, по какъв начин наподобяват парковите ни пространства, ремонтите на " Лъвов мост ", на Телевизионната кула, на Семинарията, Южната дъга. Това е град, в който на процедура няма безработица - технопаркът, индустриалните зони към София, Кремиковци, Божурище. Трафикът към този момент не влиза в града. Да не приказваме за учебните заведения, за детските градини, за всичко, което бе построено. На всичко това се опълчва един популизъм. Вие помните каква беше и Витошка, напомни Борисов.
" Нямаше канализации, нямаше Модерно предградие, в доста квартали нямаше септични ями, с метрото изградихме един под земята град ", сподели той и обърна внимание и на трамваите, тролеите и чистотата на въздуха. Ако нашите сътрудници отляво желаят да водят борба с нас, да си повдигнат претендент. Не одобрявам да поддържат някого в град като София. Като партия сме дали цялостна автономност на локалната организация. Спомням си по " Граф Игнатиев " какви остарели трамваи дрънчаха. Всичко беше накриво. Хората желаят още повече да се направи ", сподели още Борисов.
Наесен ще се опитат да подведат гласоподавателите и някои от нашите сътрудници, посочи министър председателят. Търсете съидейници, които желаят градът да се усъвършенства от ден на ден и повече, добави Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР