Винаги може да си тръгнете. А също така да изгоните

...
Винаги може да си тръгнете. А също така да изгоните
Коментари Харесай

Направете това, ако мъжът ви изневерява

Винаги може да си тръгнете. А също по този начин да изгоните любовчията. Преди да решите какво да вършиме обаче, хвърлете един взор на тези правила.

Първо предписание
Не го посрещайте у дома с вехти и раздърпани облекла. Ако той се връща от млада засукана, издокарана държанка, вашият “домашен ” тип ще е в контрастност с нейните прелести, а това не е във ваша изгода. Облечете нещо сексапилно. Нека външният ви тип да разчупи клишето “Вкъщи ме чака крокодил! ”

Второ предписание
Освободете се от навика да го посрещате със скандал. Макар че допускате от кое място се връща, не му досаждайте, не мрънкайте, не го обвинявайте, колкото и да ви се желае. Ясно е, че любовниците го обсипват с похвали, без отмалялост му повтарят, че е най-хубавият. И всеки естествен човек ще избра да прекарва повече време с тази, която го назовава “великолепен ухажор ”, “удивителен мъж ”, “расов жребец ”, а не с тази, която му повтаря, че е похабила с него младостта си.

Трето предписание
Попитайте го по какъв начин е минал денят му. Изслушайте го, когато се оплаква от глупавия шеф и скучните сътрудници. Съчувствайте му, похвалете го, утешете го. Вашата съперница няма да направи това. Защото вашият мъж няма да споделя с нея нищо на тези тематики, с цел да наподобява в очите й всесилен Супермен, който няма нито проблеми, нито комплекси.

Четвърто предписание
Освободете се от желанието да го избягвате в леглото, като му подхвърляте язвително: “Ти знаеш къде да си намериш това, което търсиш! ” Ако го отблъсквате по този начин, той в действителност ще отиде там и ще си го получи.
Той се е провинил и това е моментът да получите в леглото от него всичко, за което до момента сте си мечтали. Позволете си да владеете ситуацията и да предявите и най-нескромните си полови стремежи, а той сигурно ще ги извърши.

Източник bulnews.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР