Винаги може да се стигне до предсрочни избори. Коалицията работи

...
Винаги може да се стигне до предсрочни избори. Коалицията работи
Коментари Харесай

Ива Митева за предсрочни избори: Христо Иванов, както винаги, е по-чувствителен

Винаги може да се стигне до предварителни избори. Коалицията работи добре. Христо Иванов, както постоянно, е по-чувствителен. Трябва да си свършим работата преди да има каквито и да е било избори. Апатията към изборите обаче става все по-голяма, с всеки идващ избор падаше и изборната интензивност. Има Такъв Народ няма да преформулира връзките си с другите партии. Говорим за мажоритарните избори, приказваме за зеления документ. Това разяснява депутатът от Има Такъв Народ Ива Митева в ефира на Нова.

" Въпросът за зеления документ не е " ЗА или " ПРОТИВ ". По-скоро приказваме за метода. На председателски съвет обсъдихме по какъв начин да се приложи зеленият документ в Народното събрание. Има Такъв Народ разяснява, че това решение не е обосновано. В другите европейски страни има зелен документ в Народното събрание, само че там има построени правила. При нас, в случай че не бъде позволен депутат, който е без зелен документ, той не може да взе участие в работата на Народното събрание. Виждате платформата какъв брой е смешна. Едни хора крещят от екрана. Парламентът е приравнен на мол, спектакъл и на цирк. Ако ресторантът работи до 22ч., за какво тогава Народното събрание работи и след 22ч. Тогава и ние да работим по този метод ", сподели още Митева.

Тя разяснява още, че законът публицистите да подлежат на наказателна отговорност е в доста начален стадий, няма даже и текстове, които тя да е прочела. Според Митева не става въпрос тъкмо за наказателна отговорност.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР