Винаги, когато се кача на кантара в офиса на лекаря,

...
Винаги, когато се кача на кантара в офиса на лекаря,
Коментари Харесай

Колко грама трябва да извадите от теглото си, когато се мерите с дрехи?

Винаги, когато се кача на кантара в офиса на лекаря, се чудя какъв брой ли тежат облеклата ми. Това е по този начин, тъй като постоянно кантарите в кабинетите на лекарите демонстрират повече килограми от моя кантар, у дома. За да се усещам по-добре, неотложно упреквам облеклата си за по-голямата цифра и всичко е наред.

Благодарение на изследване от Центъра за проучване на човешкото хранене в Гранд Форкс в Гранд Форкс, Ню Джърси, оповестено в Международния вестник за затлъстяване, знаем тъкмо какъв брой можем да извадим за сметка на облеклата. Изследователите са изследвали 50 възрастни за една година, претегляйки ги с и без облекла по време на всеки от четирите сезона, с цел да отразяват другите типове облекло.

Резултатите? Авторите стигат до заключението, че дамите могат да изваждат 800 грама, а мъжете могат да извадят 1,1 кг за облеклата си (без обувки). Следващия път, когато се претегляте в клинична конюнктура, не забравяйте да споменете на лекаря да извади 800 грама за облеклата ви.

Не забравяйте, че тези, които губят най-вече тегло и поддържат по-здравословно тегло, се претеглят най-малко един път седмично.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР