Винаги когато наближат избори и Волен Сидеров изпада в такъв

...
Винаги когато наближат избори и Волен Сидеров изпада в такъв
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Поведението на Сидеров е предизборна стратегия

Винаги когато наближат избори и Волен Сидеров изпада в подобен вид обстановки. Случващото се към него не е нещо ново. Спомняме си какво беше правил преди време в НАТФИЗ, при клекшоповете, в БНР... Това негово държание е обърнато най-много към електората му и е по-скоро предизборна тактика. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия социологът Евелина Славкова по отношение на държанието на водача на ''Атака'' Волен Сидеров около присъединяване му в Българска национална телевизия.

,,Има обаче един миг, който Сидеров не е решил и това е, че прави всички тези демонстрации, тъй като има депутатски имунитет, т.е. Това е прекрачване на една граница, която няма да бъде преглътната елементарно от българското общество, тъй като това е нещо, което дразни'', сподели още Славкова.

,,Разбира се, държанието на Сидеров е неприемливо, само че по време на избори се търсят всевъзможни обстановки, които в случай че не можеш да ги режсираш, най-малко можеш да ги яхнеш'', добави социологът.

,,Поведението му е деструктивно и неведнъж слага нас, специалистите по връзка, да го оправдаваме. Смисълът на предизборната акция е претендентът да комуникира със своите избиратели'', изрече мнение по тематиката и ПР специалистът Ива Екимова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР