Винаги, когато един избор е лимитиран, той не може да

...
Винаги, когато един избор е лимитиран, той не може да
Коментари Харесай

Радев за избора на премиер: Опциите са изключително стеснени

" Винаги, когато един избор е лимитиран, той не може да докара до най-хубавия вероятен процес ", сподели той.

 

" Така, както бяха направени тези промени, всевъзможни подводни камъни могат да се появят в този развой ", добави Радев.

 

Той съобщи, че ще направи всичко допустимо да извърши условията на Конституцията, без значение, по думите му, " какъв брой са неприятни тези промени ".

 

Президентът съобщи, че диалозите вървят умерено и градивно.

 

Той разяснява и 20-годишнината от участието ни в  НАТО: Присъединяването ни към този най-мощен боен съюз на нашето съвремие - НАТО, е в действителност и присъединение към едно пространство на споделените демократични полезности, на независимост и мир, на ценене на човешките права и на върховенството на закона. Това сподели президентът Румен Радев на националната конференция на тематика „ 20 години България в НАТО: Защото сме по-силни дружно “.

 

Форумът е под егидата на държавното управление в оставка. Организатор е Дипломатическият институт към министъра на външните работи, взаимно с Информационния център на Министерството на защитата, Атлантическия клуб в България и Софийския конгрес за сигурност.

 

Президентът уточни, че са положени висши старания на генерации държавници, политици, дипломати, военни и общественици за участието на страната в НАТО.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР