Винаги, когато дойде време да купуваме подаръци за Коледа, доста

...
Винаги, когато дойде време да купуваме подаръци за Коледа, доста
Коментари Харесай

Подарък според зодията: Какво искат всички 12 зодии за Коледа?

Винаги, когато пристигна време да купуваме дарове за Коледа, много се колебаем на кой какво да вземем и постоянно приятното занятие се трансформира в главоболие. Тази година ще ви помогнем и ще ви подскажем на какво би се зарадвала всяка зодия!
Овен: Овните обичат практичните дарове, които биха им влезнали в приложимост. Също по този начин си падат по движимостите от хубави марки, по тази причина пуловер, колан или обувки на известна марка би бил превъзходен подарък за един Овен.
 Какво да чака всяка зодия в ЛЮБОВТА през декември 2020 година Какво да чака всяка зодия в ЛЮБОВТА през декември 2020 година
Декември ще ни посрещне с доста магии, изключително що се отнася до любовта. Зодиите ще имат хубави прекарвания, даже да се появят тру...
Телец: Телците харесват по-сантиментални дарове, които имат смисъл и биха им останали за спомен. Хубав подарък за тях би бил албум с общи фотоси, книга с цитати или ръчно направена движимост, която доста ще ги зарадва.
Близнаци: Близнаците си падат по бижутата или часовниците. Харесват им по-скъпите дарове, по тази причина си пригответе по-голяма сума, с цел да ги зарадвате.
Рак: Перфектните дарове за зодия Рак са свързани с пътешестване или някакво прекарване. Можете да им подарите ваучер за СПА уикенд или скок с парашут. На каквото и да се спрете, водете се от това, че те обичат не движимостите, а прекарванията, които носят мемоари.
Лъв: Лъвовете обичат дарове, които самите те са желали да купят за себе си. Тоест добре е да ги слушате, да гледате какво харесват във Фейсбук и да извършите покупка на база това, което те самите са желали да си подарят. Така в никакъв случай няма да сбъркате.
Дева: Девите си падат по техниката и подаръците, свързани с някакви джаджи. Можете да им подарите хубави слушалки, фотоапарат или нещо, което ви е по бюджета.
 СЪВЕТ в любовта за всяка от 12-те зодии СЪВЕТ в любовта за всяка от 12-те зодии
Всяка зодия има потребност от съвет в любовта, с цел да бъде щастлива и по-лесно да ѝ се получават нещата в персонален проект. Понякога не осъзнаваме...
Везни: Везните харесват арт подаръците – като ръчно направени украси за дома, картини, книги и каквото се сетите, свързани с изкуството.
Скорпион: Представителите на тази зодия са малко претенциозни откъм дарове. Но в никакъв случай няма да сбъркате, в случай че им подарите ваучер за извършване на покупки от някой обичан техен магазин за облекла. Тогава ще са същински щастливи!
Стрелец: Стрелците не харесват скъпите дарове, по тази причина можете да ги обидите, в случай че им подарите нещо с по-висока стойност. Няма да сбъркате, в случай че им приготвите кошница с бутилка вино, шоколадови бонбони и нещо друго особено за ядене. Такива дарове доста обичат!
Козирог: Козирозите обожават да четат! Затова в никакъв случай няма да им е непотребна още една книга, с която да запълнят библиотеката си и всички книги, които са прочели до момента.
Водолей: Водолеите обичат красивите и стилни движимости – като изтънчен шал, кожени ръкавици, прекрасен сервиз за кафе и какво ли още не. Изберете деликатно и дано усетът за жанр да ви води.
 8 хрумвания какво да вършим, в случай че сме под карантина на Коледа 8 хрумвания какво да вършим, в случай че сме под карантина на Коледа
Последните вести в страната към пандемията с COVID-19 са, че от петък моловете, заведенията за хранене и учебните заведения още веднъж затварят порти. Идея...
Риби: Перфектният подарък за зодия Риби е нещо обвързвано с тяхно занимание. Ако обичат да рисуват – подарете им комплект нови четки за изобразяване. Ако си падат по някой спорт – вземете им нов състезателен екип. Каквото и да изберете, ще бъдат щастливи.
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР