Винаги, когато чуем история за богати и успели хора, изниква

...
Винаги, когато чуем история за богати и успели хора, изниква
Коментари Харесай

Най-добрият съвет, който един милиардер е получавал

Винаги, когато чуем история за богати и съумели хора, изниква разумният въпрос по какъв начин са достигнали до тази точка в живота си. Историите са разнообразни, някои тях четем в автобиографиите на милиардерите, а други обикалят интернет пространството.

Всички желаеме да попием опит и да разберем разковничето на триумфа. А, става известно, то от време на време не е единствено с постоянството, знанията и усилената работа. Човек постоянно има потребност и от верния съвет в точното време .

Това споделя милиардерът Марк Кюбан - един от най-богатите хора в Съединени американски щати със положение от четири милиарда $. 60-годишният предприемач стартира бизнеса си с едвам 60 $. Днес има баскетболен тим и десетки компании, които му носят галактически доходи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Photographer (@nikkiritcher) на Юни 7, 2019 в 10:26 PDT

Той е търговец, не обича скучните срещи, получава 700 имейла дневно, ненавижда костюмите и може да издържи цели седем години без нито един ден отпуска. За да бъде това, което е, решаваща роля има бащата на Кюбан и неговото виждаме за живота и възрастта.

" Когато годините си минават, имаме склонността да мислим, че остаряваме. А всичко е въпрос на вероятност. Днес може да сме толкоз възрастни, колкото в никакъв случай не сме били. Но също по този начин сме толкоз млади, колкото в никакъв случай няма да бъдем . ", изяснява милиардерът.

И по съвета на татко си е избрал да мисли по втория метод. Така с годините си основава табиет да не счита времето за недостатък, а за полезност. И да го оползотворява по най-хубавия метод, написа Business Insider.
 Снимка 428796

Кюбан ни поучава и да се замислим за всички тези неща в предишното, които сме желали да създадем, само че не сме съумели. А дали си спомняме какво сме създали вместо тях? Вероятно времето, което сме изгубили, не е оставило изключително отпечатък у нас.

Точно затова през днешния ден би трябвало да се замислим какво желаеме да бъдем, да имаме и да сме създали след 10 години. И да стартираме да работим още в този момент за него. И без изречения като " трябваше ", " в случай че бях " и други сходни. Болката от съжалението постоянно е по-силна от болката от напъните.
 Снимка 428795

Най-доброто на времето, в което живеем, е, че не би трябвало да чакаме някой да ни забележи, да бъдем открити. Каналите за връзка са безчет и можем да се свържем с верния човек, стига да имаме задоволително огромно предпочитание да го създадем.
 Джей Зи и по какъв начин се става първият рапър милиардер в света
Първият рапър милиардер в света

Очаквано развиване на нещата

Единственото нещо, което ни дърпа обратно, сме самите ние , нашето съмнение и нашата неустановеност. Те са спирачка за фантазиите ни. Затова и всеки ден би трябвало да живеем с концепцията, че сме по-млади, в сравнение с в миналото още веднъж ще бъдем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР