Винаги е полезен независимо от крайното гласуване и крайните резултати.

...
Винаги е полезен независимо от крайното гласуване и крайните резултати.
Коментари Харесай

Вот на недоверие винаги е от полза, убедена Йотова

Винаги е потребен без значение от крайното гласоподаване и крайните резултати . Това съобщи пред Българска национална телевизия вицепрезидентът Илияна Йотова, която взе участие във конгрес " Демографската картина - цената на бъдещето ", проведен от делегацията на българските социалисти в Европейския парламент.

Според нея вотът на съмнение е политически знак, че огромното болшинство в Народното събрание явно не е уверено в решенията на по-малкото болшинство , нито в предлаганите от държавното управление ограничения.

Йотова изрази вяра, че ще бъде направена съдържателна полемика и с изключение на рецензии ще има и оферти по какъв начин да се позволи рецесията, както и да се осветлят " много останали тъмни въпроси, на които ние не получихме отговор от страна на ръководещите ".
 ГЕРБ няма да клатят лодката на кабинета
ГЕРБ няма да клатят лодката на кабинета " Денков "

Десислава Атанасова: Няма потребност от в допълнение нагнетяване на напрежението

Вицепрезидентът е на мнение, че, които България изпрати на Европейска комисия, не дават отговор на механизма за взаимен преход.

След като не дават отговор в най-важната си част с вероятността и всички обществени нужди, които стоят пред хората, които би трябвало да бъдат обезпечени, те безусловно нямат никакво значение, акцентира тя.

Йотова предизвести, че следствията ще бъдат обезлюдяването на райони като Старозагорско, Кюстендилско и Пернишко.

Запитана по какъв начин вижда решение на вицепрезидентът призна, че не вижда такова решение. " Още повече, че аз съм черноглед, че могат да бъдат предоговорени тези решения ", означи тя.
 Българска социалистическа партия дава рамо за вота на съмнение
Българска социалистическа партия дава рамо за вота на съмнение

Корнелия Нинова не изключва да е успешен
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР