Винаги е хубаво, когато видим филм или сериал, базиран на

...
Винаги е хубаво, когато видим филм или сериал, базиран на
Коментари Харесай

Легион се завръща за последен сезон

Винаги е хубаво, когато забележим филм или сериал, основан на комикс. Това е явен индикатор, че комиксите, които съгласно мнозина са основани за деца, могат да омагьосат всички е през екрана.

" Легион " е тъкмо подобен образец. Сериалът е основан на комиксите на Крис Клермонт и Бил Синкевич, които излизат под шапката на Marvel, и споделя необекновенната история на Дейвид Холър (Дан Стивънс).

Дейвид е мутант (в комиксите неговият татко е Чарлс Ексевие), който още от дете е диагностициран с шизофрения, тъй като чува гласове. През годините е локален от една психиатрична клиника в друга. И по този начин до момента в който не навършва 30 години.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Legion (@legion_fx) на Юни 18, 2019 в 10:00 PDT

Тогава животът му се трансформира и значително осмисля, тъй като се влюбва в Сид (Рейчъл Келър), която също като него е пациент, а нейната чудноватост е, че отхвърля да бъде докосвана по какъвто и да било метод. Дейвид схваща, че в действителност тези гласове в главата му въобще не го вършат вманиачен, а даже в противен случай - те са заложба.

Тогава обаче схваща и нещо друго - че през целия си живот е преследван от злокобна мощ, позната като Краля на сенките, който усилва омразата по света и се храни със злокачествената сила. Така стартира и битката му с това митично създание, която проследихме в първите два сезона.
 Снимка 430620

Сега обаче се задава трети сезон, който ще бъде и финален за " Легион ". Трейлърът, естествено, не ни хвърля кой знае какъв брой светлина към това какво ще се случва. Но се обрисува Дейвид Холър да извърви дългия път към това да стане изверг, какъвто е и в комиксите.

Премиерата на трети сезон на " Легион " е на 8 юли от 23 ч. по FOX
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР