Винаги е хубаво, когато талантът на човек излиза на показ

...
Винаги е хубаво, когато талантът на човек излиза на показ
Коментари Харесай

Рисунките на Елиф Сахин – истина или илюзия?

Винаги е хубаво, когато геният на човек излиза на показ и всички ние можем да му се насладим. Преди това беше допустимо единствено в галериите и доста хора нямаха опция да се обогатят своята просвета с невероятното изкуство, което ни заобикаля.

С навлизането на обществените мрежи обаче всичко това се промени. Вече сме единствено на един клик разстояние от света и можем да се докоснем до неща, които са на хиляди километри от нас. Инстаграм и Facebook дават свободата освен на феновете, само че и на изпълнителите да разширят своя мироглед и да покажат целия си набор от качества.

Благодарение на Инстаграм успяхме да попаднем и на едно момиче, което впечатлява със своите рисунки, които в действителност ни заблудиха. Името на художничката е Елиф Сахин, а почитателите ѝ в обществената мрежа наброяват повече от 70 хиляди. Момичето е от Истанбул, само че изкуството ѝ допира целия свят.



В профила ѝ може да намерите произведения на друга тема – от кубчето на Рубик, през футболна топка та чак до плодове и коледни лампички. Елиф в началото разгласява единствено готовите си рисунки, само че откакто доста от почитателите ѝ се съмняват, че това е единствено дело на молива, то момичето взема решение да снима и клипове.



А вие успяхте ли да разберете кое е истина и кое заблуда?
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР