винаги е бил един изключително женски бранд, поставящ визията на

...
винаги е бил един изключително женски бранд, поставящ визията на
Коментари Харесай

Нов поглед върху женствеността в пролетната колекция на Chloé

постоянно е бил един извънредно женски бранд, поставящ визията на дамата за самата нея в центъра на сбирките си. Креативният шеф Наташа Рамзи-Леви още веднъж остава вярна на тези полезности в новата си, която ни показа по време на Седмицата на модата в Париж.

Видяхме познатите ефирни кройки в пастелни цветове, само че и един нов взор върху женствеността. Като множеството дизайнери и тя тази година си задава въпроси за “новото обикновено ” и по какъв начин ще живеем след него. Отговорът й е: с оптимизъм и комфорт.
               
on Oct 1, 2020 at 11:30am PDT

Именно по тази причина в новата пролетна сбирка на Chloé участват още по-широки кройки, осигуряващи комфорт на тялото и независимост на придвижването. Не им липсват обаче нито конструкция, нито акценти. Талията е подчертана, с цел да запазят това чувство за женственост, с което разпознаваме марката. Освен нежните пастелни цветове участва и яркото, заявяващо се розово, а бохо ризите са съчетани с необятни  в жанр tomboy. Късите поли и хипи принтовете в ризите и показват вярата за едно ярко бъдеще, каквото чакаме да изживеем идната пролет. 

Разгледайте цялата сбирка във видеото и в нашата изложба! 



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР