Виляреал завърши 1:1 у дома срещу Уеска и така гостите

...
Виляреал завърши 1:1 у дома срещу Уеска и така гостите
Коментари Харесай

Уеска измъкна точка от Виляреал, още мечтае за спасение

Виляреал приключи 1:1 вкъщи против Уеска и по този начин гостите останаха в играта за избавление, откакто изиграха мача от 35-ия кръг на Ла Лига. "Жълтата подводница " откри резултата посредством Форналс в 30-ата минута, само че Авила изравни с хубав гол след почивката в 78-ата минута. В добавеното време на срещата гостите останаха с човек по-малко след червен картон на Пулидо.

Виляреал откри резултата в 30-ата минута след отлична офанзива. Форналс получи отличен пас в наказателното поле на гостите и прати топката в мрежата. Гостите пробваха да стигнат до попадение през втората част и Авила се разписа с отличен удар в 78-ата минута и не остави шансове на вратаря на домакините.

Гостите сътвориха добра опция пред вратата на Виляреал в 82-ата минута и да стигнат до триумфа, само че не се получи. В края на дуела Пулидо фаулира жестоко противник, който се откъсваше самичък против вратаря и справедливо получи пряк червен картон, само че Уеска съумя да резервира равенството.

След това тъждество Виляреал е на 14-ото място с актив от 40 точки, а Уеска е на предпоследната позиция с 30, само че с шансове за оцеляване.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР