Виляреал спечели с 2:1 срещу Алмерия в домакинството си в

...
Виляреал спечели с 2:1 срещу Алмерия в домакинството си в
Коментари Харесай

Драма на Естадио де ла Серамика, 10 от Виляреал взеха трите точки с кански мъки

Виляреал завоюва с 2:1 против Алмерия в семейството си в 11-ия кръг на Ла Лига. Победното попадение за " жълтата подводница " падна в последната секунда на добавеното време, когато прецизен бе Никалъс Джаксън, а преди него Баена изравни. Гостите съумяха да поведат през първото полувреме с 1:0 с гол на Гонсало Мелеро.

След почивката Алекс Баена изравни за " жълтите ". След попадението той подвигна фланелката си, с цел да изрази благодарността си към вицепрезидента на клуба Хосе Мануел Янеса, който умря през седмицата.

" Благодаря ти за всичко, Янеса ", бе написал футболиста на фланелка под екипа си, само че поради това деяние получи втори жълт картон и бе изпъден от терена. Дори и с 10 души Виляреал стигна до триумфа. Тимът се изкачи до седмо място в класиране с равни точки с Атлетик Билбао.

В различен мач от шампионата Жирона и Осасуна приключиха миролюбиво 1:1. Енрике Барха даде задатък на баските, само че каталунците от Жирона съумяха да стигнат до равенството с гол на Давид Лопес в добавеното време на първата част.

Осасуна остава на седмо място в класирането, до момента в който Жирона е 17-и с 9 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР